Hemma alltid bäst

Här var det tyst. Sista veckan på semester bestod av just semester och skrivandet blev helt enkelt inte av. Vi har nu varit hemma i fem dagar och jag har hunnit med två dagars jobb och att bli dunderförkyld. En följd av det blev att jag i fredags jobbade hemifrån då vi ändå hade halvdag (prisa alla helgons dag!). Så skönt att få jobba i soffan och ha Netflix i bakgrunden. Helt ok trots nysningar tio gånger var femte minut. Efter det har jag sovit majoriteten av helgens timmar. Men jag är ändå glad att vara hemma! Sista dagarna i New York var orättvis mot staden då jag mest ville sätta mig på planet hem och sova i min egen säng.

Spännande (haaah) inlägg om semestern kommer så fort jag fått i ordning på alla bilder. Det blev mer strand och bland annat besök till Jurassic World (miljön i alla fall) innan vi åkte till Seattle för konsert och New York för hockey. Snacka om att vi fått semestervaluta under dessa veckor. Den som följer mig på Instagram har förstås redan fått se en del. Och som jag längtar tillbaka efter att ha fått smaka på kylan här, hur mycket jag än älskar den första snö som föll dagen vi kom tillbaka.

Nu blir det mer vila framför Netflix.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.