Fem en fredag v.14: Intryck

Vilket härligt ljus det har varit den här veckan, i alla fall enligt mig här i Stockholm där jag befinner mig. Riktigt vårhärligt med mycket sol. Även om jag haft mycket på jobbet försöker jag smita ut på lunchen för lite luft och sol. Det gör så mycket för att orka resten av dagen. Eftersom jag sitter mestadels framför en (två) datorskärm är det skönt att titta på annat.

Det är fredag och därför dags för fem nya frågor.

De som länkade sina inlägg förra veckan var Hanna, Emilie, Paula, BP, Madeleine, Monika, Pärla, Klimakteriehäxan, Saija, Anette, Inger. Tack för att ni deltar! Det är så kul att läsa era svar där några kan ha väldigt lika som jag, eller helt olika.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad är svårt att tro om dig genom att bara titta på dig?
 2. Vilket första intryck brukar du oftast få av någon?
 3. Vilket första intryck tror du folk får av dig?
 4. Vad har du sett mest av under veckan?
 5. Vilken påverkan tror du att du har på folk runt omkring dig?

Vad är svårt att tro om dig genom att bara titta på dig?
Den här var klurig även för mig, beror kanske på hur man tolkar frågan. Kanske att jag är närmare 35 än 30 år nu för tiden. Jag har alltid fått höra att jag ser yngre ut än vad jag är.

Vilket första intryck brukar du oftast få av någon?
Jag har alltid varit den som kan känna på en gång om jag kommer gilla en person eller inte. Oftast är det ett positivt intryck jag får men några är gångerna där jag inte alls känt någon bra energi vilket sen visat sig stämma också.

Vilket första intryck tror du folk får av dig?
Att jag är en glad person om något reserverad och tystlåten.

Vad har du sett mest av under veckan?
Troligtvis mina datorskärmar på jobbet. Det blir ju ett antal timmar varje dag. Trist! Men en hel del sol har jag som sagt också sett.

Vilken påverkan tror du att du har på folk runt omkring dig?
Eftersom jag är en rätt lugn person tror jag att jag kan få folk att coola ner lite. Jag hetsar inte upp mig så mycket vilket annars kanske kan få igång folk. Jag ser mig som en rätt ”neutral” person och vet heller inte om jag egentligen påverkar på något större sätt.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Jag har ingenting planerat i helgen. Så skönt! Det blir bara massa familjemys har jag bestämt. Hur ser din helg ut?

You may also like

25 kommentarer

 1. Jag har mest kikat i trädgårdsböcker och tidningar plus att jag kärade enr mig i Dirty John och sträck kollade på den nästan.

 2. Kul tema denna vecka! :)
  Jag känner också ganska direkt om jag gillar någon eller inte, den uppfattningen ändras sällan heller.

  1. Hoppas det är lika vårhärligt där jag bor :) Håller med om att det kan vara skönt att komma ut på sin lunch :)

 3. Om man får de första intrycket av dig, så vill jag gärna träffa dig o lära känna dig. Då e du säkert en mycket trevlig prick :-)

 4. Vad intressanta tankar! 😀skulle mer än gärna lära kännadig då du verkar va en fin och marknära människa 😊❤️

 5. Här har det också vart som och skönt hela veckan. Skönt att du har kunnat gå ut på lunchen och andas lite. Ibland är det bra att få höra att man är yngre än vad man är.

 6. Lugna människor är lite som grogrunden för oss andra, utan er tror jag inte vi skulle klara oss så bra. Jag är lite fladdrig/flygig av mig, men också eldig. Behöver definitivt lugna människor kring mig, främst att kunna resonera med för att nå logiken i saker bättre.

  Jag och Pixie ska till Skymningarna imorgonkväll. Det enda som är planerat.

 7. Så bra att du är lugn och kan coola ner folk lite! Finns ju så mycket i samhället som stressar upp en..

 8. Åter tänkvärda frågor som inte är helt lätta att hitta svar på. Kanske borde man be någon annans åsikt, men det vet jag inte ens om jag vill veta…Trevlig helg, hoppas ni myser massor!

 9. Jag tycker det är väldigt kul att läsa era svar på dessa frågor :) Får man se lite mer av vilka ni är osv :) Ha en riktigt fin kväll!

 10. Trots att du är introvert och jag extrovert (sägs det i alla fall) har vi en hel del gemensamt här, bland annat punkt 2. Och solen har jag också sett i en hel vecka nu – yiippphhiiiieee:-)

  PS. Jag bara älskar din veckoutmaning. Så roligt att lära känna bloggare man följer lite mera – tack vare dig:-) DS.

 11. jobbade oxå så ett tag att ja bara hade två små fönster på jobbet jobbigt att inte se vädret eller få va i det om det va fint så rasterna gick man ofta ut på

 12. Den här veckans frågor har faktiskt varit jätteintressanta att se allas svar på. Förstå mig rätt , de är alltid intressanta men den här veckan så var det mer ”mitt område”. Lugna människor är så underbara att umgås med. Jag föredrar människor man kan umgås med i soffan utan att man måste hitta på en massa saker, eller ens prata hela tiden.

 13. Jag skulle också säga att du verkar lugn men ändå snäll, jag känner också på en gång om jag kommer gilla en person eller inte :)

 14. Härligt att få se lite sol ändå! Jag har typ bara suttit framför datorn, behöver verkligen komma ut mer alltså..

 15. De e så kul att läsa allas svar :D
  Jag känner också av direkt om jag kommer gilla människan eller inte och har haft rätt om människan 9 av 10 gånger :)

 16. ja det är nog samma här tror inte många tror att jag fyllde 40, mina två bästa vänner är 34 och många tror att vi är jämngamla =D, så det är nog så att numera ser man inte gamal ut förrän man typ är 50-55 och då är det svårt att tippa om man är 30- eller 40

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.