Fem en fredag v. 19: Trasiga ting

I dag tänker jag inte säga så mycket om min vecka. Om jag orkar får det bli ett annat inlägg. Det blev fortsättning på vab den här veckan där även jag blev helt utslagen. Med magsjuka. Harry och jag drabbades båda två så det har inte varit några roliga dagar. Jag är därför riktigt glad att den här veckan snart är över. Vi kör igång med frågor istället!

De som länkade förra veckan var: Monika, BP, Mrs Calloway, Madeleine, Klimakteriehäxan, Kina, Janerik, Susanne, Karoleen, Anette, Hanna, Teskedsgumman, Hannele, corkystyle, Nina, Paula, Nilla, Violen, Gerd, Susie, Ingrid

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. När hade du senast sönder något av glas?
 2. Har du något trasigt porslin hemma?
 3. Vilken pryl hemma hos dig behöver lagas?
 4. Har du någon gång brutit något i kroppen?
 5. När bröt du senast ett löfte?

När hade du senast sönder något av glas?
Det var bara härom veckan. Jag tog ut ett glas från diskmaskinen som fortfarande var varmt och skulle skölja ur, och då sprack det.

Har du något trasigt porslin hemma?
Någon kantstött tallrik och mugg finns absolut.

Vilken pryl hemma hos dig behöver lagas?
Det jag kan komma på nu är att vi har en köksblandare som sitter löst vi inte tagit tag i. Sen har barnen såklart massa prylar som behöver lagas.

Har du någon gång brutit något i kroppen?
Inte hittills nej (peppar peppar!).

När bröt du senast ett löfte?
Kanske inte direkt ett riktigt löfte men vi ska börja ta med fika till jobbet på torsdagar och igår var min tur, där jag såklart lovat ta med något gott, men så blev jag sjuk i veckan och det blev inget. Blir en annan gång bara.

Ha en riktigt fin helg!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

9 kommentarer

 1. Tycker du ska göra som vi gjorde på mitt jobb, fast det gällde fredagar. Vi övertygade företagsledningen att det skulle främja den kollegiala andan om företaget bjöd på frukost alternativt fika på fredagar. Å ledningen nappade direkt. Jag menar då slipper du/ni;-)

 2. Jag tycker du har haft det rätt kämpigt med sjukdomar senaste året, inte helt ovanligt när man har småbarn, men så trist ändå. Hoppas det är slut nu för säsongen så ni får vara friska o krya vår och sommar

 3. Här har du början på nästa:

  Känslor
  1. Har haft du vår känslor?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.