Fem en fredag v. 20: Tempo

Det är lite läskigt att vi är i slutet av maj. De två första veckorna hann jag knappt uppfatta då ena veckan var full av vab, och så snart jag trodde det var över åkte tre av oss på magsjukan andra veckan. Kall snålblåst hann bli till ljumna vårvindar, och det är jag ändå glad för. Det har visserligen regnat en hel del den här veckan vi varit friska igen men det har inte gjort så mycket. Jag tänker att det är bra för att det gröna ska bli grönare.

Igår var det helg på en torsdag. Kanske är någon långledig? Här är det vanlig fredag med jobb, men förhoppningsvis i sakta tempo då många är lediga.

De som länkade förra veckan var: Monika, BP, Mrs Calloway, Madeleine, Klimakteriehäxan, Kina, Janerik, Karoleen, Anette, Hanna, Teskedsgumman, Hannele, corkystyle, Paula, Nilla, Violen, Gerd, Susie, Ingrid, Jeanette, Debutsky, Mia, Vonkis

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad brukar gå snabbt för dig att göra?
  2. Vad gör dig istället långsam?
  3. Vad gjorde att du senast blev sen?
  4. En dryg tredjedel av året har gått, har det gått snabbt eller långsamt?
  5. Vad har du just nu för långsiktigt projekt?

Vad brukar gå snabbt för dig att göra?
Tömma diskmaskinen.

Vad gör dig istället långsam?
Mycket. Jag skjuter upp det mesta genom att prokrastinera. Kan även vara långsam när jag lagar eller bakar något utifrån recept.

Vad gjorde att du senast blev sen?
Jag försöker att aldrig vara sen, jag är tidspessimist. Visst händer det däremot att jag är någon minut sen in på ett Skype-möte för att något annat kommer i vägen. Något vanligare är att vi missar tåget precis så vi kommer ”sent” till förskolan. Jag använder citationstecken då det inte gör något att vi är sena dit.

En dryg tredjedel av året har gått, har det gått snabbt eller långsamt?
Snabbt! Tycker det bara är måndag-fredag och plötsligt andra halvan av månaden, som nu.

Vad har du just nu för långsiktigt projekt?
Inget mer än att faktiskt börja ta tag i saker. Som sagt, se svaret på fråga 2 igen. :)

Ha en riktigt fin helg!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

5 kommentarer

  1. Precis som du vill jag vara i tid för planerade möten. Håller även med dig att året hittills bara har swishat förbi. Det får gärna lugna ned sig under sommaren tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.