Fem en fredag v. 51: Att göra

Tänk att om en vecka är julafton över. Redan? Och i onsdags trodde jag det var torsdag. Nu har Harry jullov tre veckor så då får vi se till att ta vara på en förhoppningsvis mysig tid. Men, idag är det fredag och det är dags för nya frågor.

De som länkade förra veckan var: Monika, Paula, Boklysten, Klimakteriehäxan, Hannele, Anette, Bokdamen, Madeleine, Susanne, Mrs Calloway, Linda, Susie, BP, Hanna, Ingrid, Gerd, Karoleen, Kina, Efwa, Musikanta, Emilie, Anna.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad är du inte färdig med den här veckan?
  2. Vad står härnäst på agendan?
  3. Vad har du hunnit klart med i tid?
  4. Vad kommer du skjuta på till senare?
  5. Vad var din senaste i sista minuten?

Vad är du inte färdig med den här veckan?
Julstädningen, det blir en ordentlig runda i helgen. 

Vad står härnäst på agendan?

Lite julbak! Tänkte göra ett par olika sorter fudge. Mumma. 

Vad har du hunnit klart med i tid?
Alla julklappsköp. Jag har en kvar men sen så. 

Vad kommer du skjuta på till senare?
Allt som inte står med på min att göra lista inför julen. Men jag tror den listan är tom just nu för känns inte som jag har något att skjuta på. Jag försöker att inte ha några måsten.

Vad var din senaste i sista minuten?
Jag la alla julkort på lådan igår. Det blev en dag sent men hoppas på att de kommer fram i tid ändå. 

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Det blev väldigt juliga svar från mig. Men så är det ju min favorittid just nu så mycket kretsar kring julen.

Hoppas du får en fin helg! ❤️

You may also like

5 kommentarer

  1. Tänk att du som tillhör den yngre generationen fortfarande skickar riktiga julkort! Kul! Jag skickar mest på nätet men är noga med att alla får en var sin hälsning, inte bara ett massutskick. Men till Finland skickar jag några stycken av ren nostalgi. Alla har inte sociala medier…
    Trevlig helg från pörtet

  2. Men tänk om jag skulle baka nåt, bara för att det är roligt? Fast godis kan jag inte göra, det mosar jag i mig alldeles för snabbt, alldeles själv om inte nån håller sig framme. Önskar dig en riktigt god jul!

  3. Då har du verkligen varit duktig och effektiv den här veckan. Det är i alla fall mera än fem dagar kvar till julafton. Å smart att förlägga städningen till helgen, då slipper du göra den ensam;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.