Fem en fredag v. 22: Accessoarer

Den här veckan kom jag minsann ihåg att det var torsdag och dags att sammanställa frågor. Det är även snart dags för långhelg för mig och familjen som ska spendera fem dagar på Åland. Det ska bli så skönt och är välbehövligt. Jag hoppas på att ha fått massa energi när vi är tillbaka.

Nu svarar vi på fem frågor!

De som länkade förra veckan var: Monika, BP, Mrs Calloway, Madeleine, Klimakteriehäxan, Kina, Janerik, Anette, Hanna, Teskedsgumman, Hannele, corkystyle, Paula, Nilla, Gerd, Susie, Debutsky, Susanne, Violen, Tant Augusta, Mia

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vilka kläder skulle du kunna gå i en hel helg?
  2. Förutom solkräm, hur skyddar du dig mot solen?
  3. Vad bär du med dig varje dag?
  4. Har du klocka på vänster eller höger arm?
  5. Vilken typ av accessoar bär du oftast?

Vilka kläder skulle du kunna gå i en hel helg?
Träningskläder, dvs tights och bekväm topp. Eller pyjamas. Något som är mjukt och skönt och bekvämt.

Förutom solkräm, hur skyddar du dig mot solen?
Keps och skugga. Om möjligt kan jag undvika att vara ute mitt på dagen när solen är som starkast.

Vad bär du med dig varje dag?
Min vigselring och halsband med barnens initialer..

Har du klocka på vänster eller höger arm?
På höger. Jag är vänsterhänt och hänger troligtvis ihop med det. Från början var det för att någon kändis hade det och när jag provade kändes det mer naturligt, så sen dess sitter den på höger.

Vilken typ av accessoar bär du oftast?
Förutom mina smycken, som örhängen och vigselring, skulle jag säga väska eller min träningsklocka. Det är sällan jag inte har på mig den.

Hoppas du får en skön helg, kanske är det långhelg även för dig med tanke på måndagens klämdag.

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

10 kommentarer

  1. Önskar dig och familjen en härlig helg på Åland. Håller tummarna att solen kommer skina på er.
    Min svåger är också vänsterhänt och bär klockan på höger arm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.