Fem en fredag v. 23: Harmoni

För mig var det måndag igår när jag gick till jobbet efter några dagars ledighet. Skönt ändå att ha en kort vecka! Och det efter några ännu skönare dagar bortrest med miljöombyte. Åland var perfekt, som alltid. Fint väder, roliga utflykter och massa luft. Det gav en försmak på sommarens längre vistelse i vår kära stuga. Jag ska bara redigera några bilder så kommer ett inlägg om dagarna.

Det är dags att svara på frågor, den som vill.

De som länkade förra veckan var: Monika, BP, Mrs Calloway, Madeleine, Klimakteriehäxan, Kina, Janerik, Anette, Hanna, Teskedsgumman, Hannele, corkystyle, Paula, Nilla, Gerd, Susie, Debutsky, Susanne, Violen, Tant Augusta, Mia, Jeanette, Sara, Karoleen, Anna, Kerstin, Ingrid, Angelica, Susan, Veronica

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. När var du senast mest balanserad?
  2. Hur är ditt liv när du känner ro i kroppen?
  3. Vad får dig att stressa ner?
  4. Vilken del av ditt liv skulle behöva lite mer harmoni?
  5. Vad för hobby eller aktivitet ger dig mest avkoppling?

När var du senast mest balanserad?
Jag måste ju säga i helgen på Åland med familjen. Familjehäng med mys deluxe var välbehövligt för kropp och själ.

Hur är ditt liv när du känner ro i kroppen?
Då mår familjen bra, inkorgen är rensad, och ingen deadline i sikte.

Vad får dig att stressa ner?
Beror på vad det handlar om, på jobbet kan det vara ett poddavsnitt eller lugn musik om det är mycket att göra. Mycket handlar om att ta det lugnt. Jag slappnar ju gärna av i soffan hemma och tänker på ingenting.

Vilken del av ditt liv skulle behöva lite mer harmoni?
Eftersom det börjar dra ihop sig mot sommarsemestrar ökar tempot på jobbet. Det hade därför inte gjort något om det höll sig på en relativ jämn nivå arbetsmässigt. Just nu är det också lite av ett bombnedslag hemma efter uppackning och tvätt efter resan, så efter städ skulle hemmafronten vara mer harmonisk.

Vad för hobby eller aktivitet ger dig mest avkoppling?
Korsord är något jag gärna löser oftare, för att det är kul. Jag tog tillfället i akt nu på Åland ett par kvällar vilket gav den där avkopplande känslan i och med att fokus bara låg på det.

Hoppas du haft en bra vecka och får en fin helg!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

7 kommentarer

  1. Skönt att läsa att kortsemestern på Åland var en succé och ökade ”harmonifaktorn” hos dig. Och snart är det semester på riktigt som du kan se fram emot:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.