Fem en fredag v. 37: Val

En vecka går fort när det händer saker. I mitt huvud har det varit spretigt, först mycket jobb med att invänta ett valresultat och förberedelser inför detta som komma skall, barn som varit sjuka omlott och pusslet med det, och som en konsekvens av allt gå runt och vara trött. Idag fredag tar jag och barnen därför en vilodag tillsammans hemma och laddar om inför nästa vecka.

Idag har vi ett tydligt tema på fredagsfrågorna, och inte bara för att det precis varit ett val.

De som länkade förra veckan var: Monika, BP, Hannele, Mrs Calloway, Bokdamen, Madeleine, Klimakteriehäxan, Kenneth, Teskedsgumman, Helen, Ninni, Paula, Karoleen, Kina, Hanna, Janerik, Hanna, Violen, Susanne, Susie, Gerd

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad stod du senast och valde mellan?
 2. Hur kommer du fram till ett beslut?
 3. Hur länge velar du?
 4. Ångrar du någonsin dina val?
 5. Vad kommer du välja härnäst?

Vad stod du senast och valde mellan?
Vilken tesort jag skulle ta på jobbet. Det blev raspberry & cream som det så käckt hette. Smakade dock inte så mycket av varken hallon eller grädde.

Hur kommer du fram till ett beslut?
Det blir genom en kombination av vad jag spontant vill, fördelar mot nackdelar, och så lite magkänsla.

Hur länge velar du?
Så länge jag kan, om jag kunde. Jag har jättesvårt att ta beslut.

Ångrar du någonsin dina val?
Njae.. oftast handlar det om att jag kanske köpte något i matväg eller liknande jag egentligen inte var sugen på. Och då kan ångra att jag inte tog något annat.

Vad kommer du välja härnäst?
Troligtvis vad det blir för pålägg på frukostmackan.


Jag hoppas du får en helg fylld med glädje!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

9 kommentarer

 1. i vissa lägen velar jag väldigt. ibland ska jag vara förståndig och tänka efter först. och sedan får jag ångra mig för när jag väl bestämt mig är det jag ville ha borta/slut. magkänsla ska en inte förakta. inte oplanerade spontanköp heller.

 2. Skrattade gott åt din erfarenhet med raspberry & cream teet. Ja, hallon och grädde ska man äta ”naturell”, absolut inte i form av te.
  I motsats till dig har jag lätt att ta beslut, men visst har jag ångrat mina val ibland.

  1. Ja, det är många väl vi gör på vardagsbasis utan att tänka på det. Och många är ju förknippade till mat, som den eviga frågan ” vad blir det till middag?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.