Fem en fredag v. 41: Rutiner

Veckan har gått i ett. Puh. Och var tog helgen vägen? Två dagar konferens, två dagar i London och sen plötsligt iväg och jobba igen. Två dagar på kontoret och två dagar borta på utbildning. Idag fredag blir det en vanlig dag igen. Och som jag ska få saker gjorda.

Rapport från London kommer i helgen. Först fem frågor!

Deltagare förra veckan: Kina, Madeleine, Paula, BP, Boklysten, Monika, Anette, Klimakteriehäxan, Susie, Mrs Calloway, Helen, Ingrid, Hannele.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad är något du gör varje morgon?
 2. Vilken är din typiska frukost på helgen?
 3. När senast testade du en ny hygienprodukt?
 4. Vad hamnar oftast i din korg i mataffären?
 5. När senast bytte du frisyr?

Vad är något du gör varje morgon?
Förutom allt vanliga som att duscha, gå på toa, klä på mig så brukar jag slå på Nyhetsmorgon, vardag som helg. Jag föredrar att altid ha något på i bakgrunden.

Vilken är din typiska frukost på helgen?
Jag köper gärna nybakat (köpt) bröd och äter länge, eller i alla fall så länge Harry tillåter. Till det blir det juice och/eller te.

När senast testade du en ny hygienprodukt?
Köpte ett nytt torrschampo på rekommendation, vet inte riktigt vad jag tycker än.

Vad hamnar oftast i din korg i mataffären?
Cola, köttbullar och nån form av pasta. Och på fredagar tacoprodukter… ;)

När senast bytte du frisyr?
Runt två år sen när jag klippte av mitt långa hår till fördel för en längre bob (till axlarna). Nu vill jag växa ut det igen men tycker det går fasligt långsamt.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Agendan för idag innehåller jobb, bloggläsning (inte hunnit läsa allas svar från förra veckan) och sen ser jag fram emot fredag i soffan och en helg hemma. Vad kommer du hitta på? Kanske hitta på något nytt till frukosten? :)

You may also like

16 kommentarer

 1. Den nästa sista frågan är olika i formuläret och i ditt svar. Jag föredrar frågan i ditt eget svar. Annars trevliga frågor som vanligt. Är imponerad över att du orkar tänka ut sådana efter en så jobbig vecka som du haft :-).
  Ingrid

  1. Bra uppmärksammat, blev fel i utkastet efter att jag själv tyckte första formuleringen inte kändes rätt. :)
   Tack! Försöker inspireras av vardagen runt mig, och det är inte helt lätt ibland. :)

  1. Det är ju det! Känns lite godare ibland också så på helgen blir det lite mer ”lyx” än vanliga rostbrödet. :D

 2. Hm. Du gjorde om fråga 4 ??? Den senare formuleringen är lättare att svarapå, så jag tror jag också gör om …Hur som helst: färskt bröd är underbart gott, men jag försöker ransonera intaget p g a kaloriskäl … Låter som om du behöver en lugn helg med lååååång frukost!

  1. Jag kände själv att den senare formuleringen blev mer rätt, men så blev utkastformatet tyvärr inte ändrat. Dock uppdaterat nu. :)

 3. Nybakat bröd till frukost är det bästa jag vet, fast bara på semester. När man bara behöver gå några steg till närmaste bageri och kan köpa bröd. Att grädda köpt bröd har jag faktiskt aldrig ens försökt. Allt som har med ”bak” att göra har jag alltid totalt misslyckats med;-)

 4. Ser fram mot att läsa om London. Jag reser i mitten av nästa månad.
  Hoppas du hunnit fylla på med energi under helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.