Fem en fredag v. 42: Klurigheter

Fredag igen, och det känns verkligen att hösten är här. Det är egentligen lite av min favorittid som introvert då det plötsligt blir ”mer okej” att vara inne och göra allt det där jag gillar som att bara hänga i soffan och se på film. Lite svårare nu med barn, men ändå. Tanken som räknas.

Dags för veckans fem frågor. Fråga fem är kanske inte så jätteklurig, men blir roligare om ni svarar på den innan ni har läst någon annans svar… :)

Deltagare förra veckan: Inger, Kina, Madeleine, Paula, BP, Boklysten, Monika, Anette, Klimakteriehäxan, Susie, Mrs Calloway, Hannele, Sara, Debutsky, Jessica, Musikanta, Åsa.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. När fick du senast konsultera en manual/instruktionsbok?
  2. Vad brukar folk fråga dig om?
  3. Vad gav dig senast huvudbry?
  4. Har du någon gång löst Rubiks kub?
  5. Vad ser du en gång i veckan men två gånger i minuten?

När fick du senast konsultera en manual/instruktionsbok?
Jag dubbelkollade hur medarbetare som är timanställda ska lägga in en kontering i vårt lönesystem på jobbet.

Vad brukar folk fråga dig om?
Mina kollegor ställer gärna frågor kopplat till de olika (massvis) rutiner vi har.

Vad gav dig senast huvudbry?
Vilken klurighet jag skulle ha på fråga fem.

Har du någon gång löst Rubiks kub?
Nej, aldrig. Har väl testat men aldrig försökt riktigt seriöst. Någon gång skulle jag vilja göra det men mitt tålamod skulle verkligen prövas.

Vad ser du en gång i veckan men två gånger i minuten?
Det kan jag ju inte avslöja. ;)

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Nu är det dags att åka till jobbet. Det är väl inte bara jag som är mer tröttare på morgonen nu när det blivit mörkare och, i alla fall här där jag bor, varit regniga morgnar den här veckan? Jag vill stanna kvar i sängen under täcket betydligt längre och istället bara lyssna på regnet utanför. Hoppas du får en jättefin dag!

You may also like

9 kommentarer

  1. Det var fem riktigt roliga frågor, inklusive den sista, som jag inte kunde svaret på. Som tur är finns Google till hjälp;-) Fusk, ja, jag vet;-)
    Veck har verkligen varit grådaskig men idag visade sig solen, och det ska ju bli ännu bättre och varmare imorgon:-)

  2. Hej, försökte skriva ett mejl till dig men fick upp att sidan inte fanns. Använde mig av formuläret under ”kontakt”. Vill gärna ha en mailadress till dig så jag kan skriva ett ”kärleksbrev”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.