Fem en fredag v. 45: Kopia

Välkommen till ännu en fredag med nya frågor. Min vecka har känts förkortad då M och jag åkte från vardagen till Berlin ett dygn för att se några av mina favoriter, Fall Out Boy. Till helgen blir det vila då jag lyckades bli lite krasslig, med förhoppningsvis mer text om vad jag har varit med om i veckan.

De som länkade förra veckan var: BP, Mrs Calloway, Madeleine, Janerik, Hanna, Teskedsgumman, Hannele, Klimakteriehäxan, Kina, Debutsky, Susie, Gerd, Jeanette, Nilla, Paula, Monika, Ingrid, Boklysten, Linda, Sara, corkystyle, Robert, Karoleen

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad var det senaste du kopierade (på kopiator)?
  2. Vem har folk sagt att du liknar?
  3. Vem har du försökt vara?
  4. När har du föredragit en kopia över ett original?
  5. På vilket sätt var idag precis som igår?

Vad var det senaste du kopierade (på kopiator)?
Det blir en hel del papper på jobbet, så ett jobbdokument.

Vem har folk sagt att du liknar?
Någon de känner. Jag har tydligen en doppelgänger någonstans i stan då jag under många år fått höra från vänner att de trott de sett mig, eller att någon frågat om jag var någon annan.

Vem har du försökt vara?
Aldrig någon annan, så alltid mig själv. Vem det nu än är.

När har du föredragit en kopia över ett original?
Glees version av Don’t Stop Believin’ tycker jag är bättre än originalet. Haha.

På vilket sätt var idag precis som igår?
Eftersom jag skriver detta igår torsdag, så säger jag att det var att jag har lite halsont, precis som i onsdags. Och som jag hoppas är borta till idag fredag.

Hoppas du får en riktigt fin fredag!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

6 kommentarer

  1. ”Fall out boy” fick jag googla. Nu vet jag att det är en grupp som sjunger. Ni måste vara riktiga fans om ni reser ner för att se dom uppträda. Dessutom är det roligt med ett brejk under denna gråa och mörka höst.

    Kul med en doppelgångare. Det kan ju komma bra till pass någon dag;-)
    Krya på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.