Fem en fredag v. 44: Läskigt

Jösses, vi har bytt till ännu en ny månad. November! Och jag vågar knappt erkänna att jag lyssnade på tre jullåtar i köket idag. Jag är så redo för den mysigaste säsongen på året, men vet att jag behöver hålla mig lite till, inte minst för att vi fortfarande har Halloween här hemma. Men snart så! Och ja, temat var självklart den här veckan.

De som länkade förra veckan var: BP, Mrs Calloway, Madeleine, Janerik, Hanna, Teskedsgumman, Hannele, Klimakteriehäxan, Kina, Susanne, Debutsky, Susie, Gerd, Jeanette, Nilla, Paula, Nina, Monika, Ingrid, Susan, Boklysten, Tant Augusta

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Hur lättskrämd är du?
  2. Vad tycker du är läskigt?
  3. Har du fått besök av barn för bus eller godis i veckan?
  4. Vad klädde du senast ut dig till?
  5. Har du någonsin upplevt något övernaturligt?

Hur lättskrämd är du?
När det kommer till plötsliga händelser/rörelser så är jag absolut lättskrämd och kan hoppa till.

Vad tycker du är läskigt?
Titta ut över höjder, dyka i mörkt vatten (det händer inte), utmana mig själv. Och så kryp.

Har du fått besök av barn för bus eller godis i veckan?
Icke. Här verkar det som om kvarteret ska gå på söndag först.

Vad klädde du senast ut dig till?
Jag gör det sällan då jag aldrig riktigt tyckt om det, men vi hade en avtackning för en kollega för ett bra tag sen med medicinskt tema, och jag tog med ett lekstetoskop som barnen har för att vara doktor. Innan dess minns jag inte.

Har du någonsin upplevt något övernaturligt?
Tyvärr inte. Hade gärna velat det… :)

Ha nu en riktigt fin allhelgonahelg!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

8 kommentarer

  1. Så du vill gärna uppleva något onaturligt, jag är precis raka motsatsen. Lättskrämd är jag inte heller, men småkryp är det värsta jag vet. Jag blir totalt hysterisk, speciellt om det handlar om larver, de är så fruktansvärt äckliga. Och det hjälper inte när folk påpekar att larver blir till färgglada fjärilar…

  2. Det här med vatten är speciellt. Jag är fascinerad av vatten och kan sitta och titta ut över blänkande vågor hur länge som helst. Men samtidigt har jag en rädsla för att ge mig ut på böljan den blå, och särskilt i mindre farkoster. Ha en fin helg!

  3. Jag är lika förvirrad denna konstiga helg varje år, det är så utspritt över två veckor, samtidigt med höstlov o annat. Kan man inte bestämma en dag som man firar halloween för enkelhetens skull. Även de som inte har barn men som kanske får besök blir ju förvirrade över vilken dag det är som gäller.
    Trevlig helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.