Fem en fredag v. 43: Tid

Tänk att jag apropå veckans tema förberedde frågorna i god tid. Jag anade att torsdag skulle bli stressig då familjen idag åker på äventyr till Göteborg. Först några timmars jobb och sen mot flyget. Det ska bli så kul att få komma iväg, som ett litet minihöstlov.

De som länkade förra veckan var: BP, Mrs Calloway, Madeleine, Janerik, Hanna, Teskedsgumman, Hannele, Klimakteriehäxan, Kina, Susanne, Debutsky, Susie, Gerd, Jeanette, Sara, Nilla, Paula, Nina, Monika, Karoleen, Ingrid, Susan

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Är du tidspessimist eller optimist?
  2. När går tiden som snabbast?
  3. När går tiden som långsammast?
  4. Var spenderar du mest tid?
  5. Till vad under veckan har du behövt lite extra tid?

Är du tidspessimist eller optimist?
Definitivt pessimist. Jag måste vara ute i god tid och gärna för tidigt överallt.

När går tiden som snabbast?
När jag inte vill att den går snabbt, som vid roliga happenings.

När går tiden som långsammast?
När jag väntar i en kö som aldrig tar sig framåt.

Var spenderar du mest tid?
Hemma, definitivt.

Till vad under veckan har du behövt lite extra tid?
Få klart saker på jobbet.

Hoppas det blir en fin helg för dig!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

9 kommentarer

  1. Idag kan jag konstatera att vi alla spenderar mest tid hemma oavsett ålder alltså. Vet inte om det är positivt eller negativt;-)
    Sedan önskar jag dig en toppen helg i Göteborg. Där spelar det svenska damlandslaget i fotboll match mot Schweiz ikväll:-)

  2. Tidspessimist, jag är alltid ute i väldigt god tid, särskilt när jag ska åka tåg eller flyga. Jag är alltid först på plats om det är ett möte eller bara någon jag bestämt träff med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.