Fem en fredag v. 47: Paulas frågor

En vecka har gått, på onsdagar tänker jag att det är mycket av veckan kvar tills torsdagskvällen kommer och helgen är på ingång. Just den här veckan har saker avlöst varandra hela tiden vilket gjort att tiden bara rusat fram.

Den här veckan får en ny frågeställare plats på scenen, nämligen Paula. Hon mailade mig för några veckor sen och berättade hur hon för väldigt många år sen varit med i något som kallades Tjejsnack och hade ett liknande upplägg som Fem en fredag. Till mailet kom förslag med frågor att använda om jag ville. Och om jag ville! Det innebär ju att jag 1) får känna mig mindre konstig som annars svarar på mina egna frågor, och 2) får bjuda in er som deltagare mer genom att ni blir ännu mer delaktiga. Det är ju trots allt ni läsare som gör hela Fem en fredag! <3

Deltagare förra veckan: Madeleine, Paula, BP, Boklysten, Monika, Anette, Klimakteriehäxan, Susie, Ingrid, Tanthuset, Mrs Calloway, Mia, Hannele, Bettan, Sara, Elina, Åsa, Debutsky, Gerd, Hannele.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad har du för mycket av?
 2. Vad har du för lite av?
 3. Vad har du lagom av?
 4. Vad har du för dröm om framtiden?
 5. Vad har du ångrat allra mest?

Vad har du för mycket av?
Saker att göra, saker att organisera. Mer konkret – alla de där prylarna som bara hamnar i lådor utan något riktigt användningsområde men som jag inte riktigt vill slänga. Som nyckelringar, biljetter, osv.

Vad har du för lite av?
Tid, just nu. Och förvaringsutrymmen.

Vad har du lagom av?
Timmar i sömnbanken. Helt otroligt.

Vad har du för dröm om framtiden?
Att någon gång kunna ta mig till Australien.

Vad har du ångrat allra mest?
Jag är dålig på att lägga sånt här på minnet, och ångrar nog inte så mycket. Jag ser det mesta som förhoppningsvis utvecklande erfarenheter. Men klart jag kan ångra att jag inte gjort något på ett visst sätt eller uttryckte mig dumt.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Tack igen för att ni deltar om inte varje vecka så i alla fall ibland! Kul också att se hur nya hittar till frågorna. Jag har tyvärr inte hunnit titta in och skriva en kommentar hos alla på ett tag men försöker i alla fall läsa allas svar! <3

Ha en jättefin fredag och helg nu!

You may also like

10 kommentarer

 1. Grattis till sömntimmarna, förstår att de är efterlängtade! Australien låg på min topp.besöks-önskelista länge, sen blev jag äldre och mera realist, hu så mycket hemska djur dom har, såna där små som bits och sticker och är rent dödliga! Jag ville ju ut i bushen bland känguruna…Men en underbar dröm är det, hoppas det går i uppfyllelse!

 2. Jättekul med Paula som gästbloggare:-)
  Bra frågor och bra svar!
  Önskar dig inte fler förvaringsutrymmen! Jag lovar att om du får dom så fylls dom på på nolltid, och då behöver du ytterligare plats, Mycket bättre att slänga saker som man visserligen tycker är bra att ha, men som man ändå aldrig använder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.