Fem en fredag v. 49: Retro

Hej hopp denna fredag, vecka 49. Hoppas du har haft det bra i veckan och inte börjar bli allt för stressad, såhär en dryg vecka in på december. Kanske börjat med julbaket nu? Här hemma har det blivit en sats saffransbullar som jag tog med till jobbet för glöggmingel. Får se om det blir pepparkakor bakade i helgen. Men först blir det några frågor.

De som länkade förra veckan var: Monika, BP, Hannele, Mrs Calloway, Bokdamen, Madeleine, Klimakteriehäxan, Teskedsgumman, Paula, Kina, Janerik, Susanne, Debutsky, Ninni, corkystyle, Karoleen, Hanna, Susie, Violen, Ingrid, Anna, Emilie, Robert

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vilken var den senaste fysiska bok du köpte?
  2. Vilken CD lyssnade du senast på?
  3. När tittade du senast på DVD?
  4. Hur längesen var det du pratade via fast telefoni?
  5. När använde du senast kontanter?

Vilken var den senaste fysiska bok du köpte?
Det första skottet, det sista steget av Christian Unge.

Vilken CD lyssnade du senast på?
Troligtvis någon ur Magnus samling i någon bil vi haft. Jag kan inte ens minnas det.

När tittade du senast på DVD?
Bara några veckor sist, någon av alla Disneyfilmer vi har och som barnen vill titta på. De går ju att streama, men vi hade för ett tag sen inget internet under några veckor och då fick lådan med filmer komma upp ur källaren. Sen dess vill barnen ibland ta fram en DVD.

Hur längesen var det du pratade via fast telefoni?
Det har jag nog inte gjort på år, när mamma fortfarande hade hemtelefon. Det var nära på hotellet i Luleå nu i helgen för ett försök att ringa receptionen, men telefonen fungerade inte.

När använde du senast kontanter?
Även det försökte jag i Luleå, men hade inte tillräckligt för att betala, det saknades någon tia. Jag försökte bli av med kontanter som legat i plånboken länge eftersom de sällan används. Innan dess var det väldigt längesen.


Ha det nu så fint till tredje advent!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

7 kommentarer

  1. vi har en del bra DVD – filmer bland annat från BBC och dem ser vi ibland. många säger ju att en ska ha en reserv av kontanter hemma, men det har vi inte. den fasta telefonen åkte ut för mera än tio år sedan. vi har inte saknat den

  2. Skrattade lite när jag läste om dina försök att vara aningen retro i just Luleå:-) Trodde du att Norrbotten låg aningen efter Stockholm – hahaha:-) Sedan är det faktiskt så att man i Spanien i nittio procent av fallen betalar kontant på restaurang/bar. Så…;-)

  3. När man flyttar ofta, som jag har gjort, bortåt 20 gånger, hittills, då bär man till sist inte med sig sånt man inte använder. Även mina böcker har rykt, numera köper jag inga..de väger för mycket .
    Ha en trevlig tredje advent, tack för frågorna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.