Fem en fredag v. 53: Gott nytt 2021

Välkommen! Gott nytt! Här kommer så årets första frågor. Jag höll på att skriva sista frågor igen, jag har inte riktigt fattat i huvudet att det är dags för nytt år. Men tänk att det är 2021 och vi har ett blankt år framför oss, som vi förhoppningsvis kan fylla med mer än under 2020.

De som länkade förra veckan var: Monika, Paula, Boklysten, Klimakteriehäxan, Hannele, Anette, Bokdamen, Madeleine, Susanne, Mrs Calloway, Susie, BP, Karoleen, Kina, Anna, Debutsky, Robert, Evelina, Tant Augusta.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad var det bästa med det här året?
  2. Vad ser du fram emot med ett nytt år?
  3. Vad var din största upptäckt under året?
  4. Hur blev det ett kärleksfullt år?
  5. Vad tar du med dig från 2020 in i 2021?

Vad var det bästa med det här året?
Definitivt att Clara kom och vi blev fyra i familjen.

Vad ser du fram emot med ett nytt år?

Nya möjligheter, och att lämna detta tråkiga år bakom oss. Och faktiskt att börja jobba igen, att komma igång med andra rutiner.

Vad var din största upptäckt under året?
Att två barn inte blev så mycket mer jobb än trott. Det har liksom fungerat. För mig har det annars inte blivit så mycket nya upptäckter, jag/vi har liksom inte gjort så mycket. 

Hur blev det ett kärleksfullt år?
Det blev en ännu större kärlek i hjärtat i och med att familjen utökades. Trots allt elände har familjen funnits där och gett mening.

Vad tar du med dig från 2020 in i 2021?
Ett hopp om en nygammal vardag.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Jag hoppas innerligt att slutet på 2020 blev bra för dig. Ha nu en lugn nyårsdag och gör bara det du behöver. ❤️

You may also like

6 kommentarer

  1. det verkar verkligen som om det här andra barnet bara kom och tog sin plats i familjen och så var det inte mer med det. hon ser så pigg och söt ut och tycks trivas med tillvaron. gott nytt år! och tack för dina fredagsfrågor!

  2. Tror nog att allas svar på dina frågor kommer att präglas av pandemin. Så skönt för dig att Clara kom så du kunde skingra tankarna. Å tänk att du blev positivt överraskad över att två barn inte för med sig så mycket merarbete. Då är det bara att satsa på ett till då;-)
    God fortsättning! Å stort tack att du fortsätter med ”Fem en fredag”:-)

  3. Så fina de är, och skönt att det inte känns så mycket jobbigare med två än med ett barn. Hos oss blev det nog inte bara dubbelt så jobbigt, utan mer ;) Vårt första barn var som Skalman och sov och åt på samma tider varje dag, lugn och tålmodig. Jag hade hästar och kunde sköta om stallet under tiden hon satt i barnvagnen och lekte. Började hon bli litet missnöjd sjöng jag något, då fortsatte hon leka i lugn och ro. 1,5 år senare blev vi föräldrar till en liiitet mer rastlös och krävande dotter :) Båda tjejerna är likadana nu, inte krävande längre, eftersom de är tonåringar och klarar sig själva med det mesta, men den yngre har mer temperament och mer vilja. Som de var när de var bebisar är de fortfarande, bara i en äldre version. Att vara mamma är det absolut bästa som hänt mig, det finns ingenting som går upp emot det. Du uttrycker det så fint när du skriver att du fått mer kärlek i hjärtat, det är så det känns för mig också. God fortsättning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.