Fem en fredag v. 6: Sinnen

Hurra det är fredag! Veckan har varit ljus om än fortsatt kall. Vi har dessutom riktigt kallt hemma hos oss så det har varit mycket te och varma, mysiga kläder på. Att arbeta hemifrån har sina fördelar.

Jag blickade ut över vårt vardagsrum när jag klurade på veckans fråga. Jag har nog varit inne på sinnen tidigare som tema tror jag, men förhoppningsvis har svaren ändrats sen dess.

De som länkade förra veckan var: Paula, Boklysten, Klimakteriehäxan, Hannele, Anette, Madeleine, Susanne, Mrs Calloway, Susie, BP, Kina, Hanna, Monika, Karoleen, Robert, Lillian, Gerd, Bokdamen, Tant Augusta, Anki, Debutsky, Saija, Jenny, Ingrid, Evelina.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad ser du till höger om dig?
 2. Vad känner du med din vänstra fot?
 3. Vad hör du utanför?
 4. Vad doftade senast gott från köket?
 5. Vad smakade du senast?

Vad ser du till höger om dig?
Jag sitter i soffan och ser en tekopp från tidigare idag ståendes på skrivbordet.

Vad känner du med din vänstra fot?
Baksidan av mitt lår. Här i soffan är det skräddarställning som gäller.

Vad hör du utanför?
Vanligtvis är det inte så mycket men just nu hörs ljud kopplade till arbete med en ny avloppstunnel.

Vad doftade senast gott från köket?
Dagens tikka masala-middag. Gott var det också.

Vad smakade du senast?
Min snart urdruckna burk med Pepsi Max på soffbordet.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Hoppas du får en toppenhelg!

You may also like

6 kommentarer

 1. Visst har det sina fördelar att jobba hemifrån så länge man inte har zoom-möten, där man måste klä upp sig en aning. Det säger i alla fall mina kompisar;-)
  Sedan gillar jag Roberts svar – jag håller fullständigt med honom där;-) Och Barcardi eller konjak för den delen hjälper ju till att hålla värmen också. Ytterligare en fördel att jobba hemifrån;-)

 2. Haha, ja Bacardi behövs om man ska dricka cola. Fast vet du, jag lärde mig dricka whisky genom att blanda den med cola! Hjälp så äckligt.
  Ja du har fått lära dig nytt o jobba hemifrån. Min dotter som bor ensam tycker det är pest och pina, hon är så uttråkad. Hela dagarna och hela kvällarna utan sällskap. Det är nog olika beroende på livssituation, men annorlunda, det är det för alla! Tack för veckans frågor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.