Fem en fredag v. 7: Hjärtedagen

Kärlekens dag är här. Kanske bara ett enda kommersiellt jippo? Butiker har i alla fall varit fyllda med rosor och chokladhjärtan ett bra tag nu. Harrys förskola är stängd idag, så igår firade de tidig alla hjärtans dag i vänskapens tecken. Vänskap = kärlek. :)

Deltagare förra veckan som länkade: Birgit, Jessie, Madeleine, Boklysten, Monika, Anette, Klimakteriehäxan, Ingrid, Tanthuset, Mrs Calloway, Hannele, Susie, Inger, Tant Augusta, BP, Marit, Lillian, Hanna, Musikanta, Paula, Christina, Saija, Gerd, Emilie, Nina, Sara.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. När fick du din första bästa vän?
 2. Vad gör en vän bra?
 3. Vad fyller ditt hjärta med mest kärlek?
 4. När gjorde det senast ont i hjärtat?
 5. Vem skickar du kärlek till idag?

När fick du din första bästa vän?
Jag var runt 9-10, träffade en tjej på vår innegård och sen hängde vi ihop varje dag under några år. Vårt främsta gemensamma intresse var Spice Girls och Five.

Vad gör en vän bra?
Att den är förstående och finns där för en. Sen behöver man inte höras varje dag eller ens ses ofta. Det räcker att man vet var man har varandra.

Vad fyller ditt hjärta med mest kärlek?
Min familj. Och lakrits.

När gjorde det senast ont i hjärtat?
På grund av gravidhormoner hugger det alltid till extra just nu att läsa sorgliga saker där barn är inblandade. 

Vem skickar du kärlek till idag?
Till er, som läser. Hoppas ni får en fantastisk dag!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Ikväll blir det middag hemma hos min mamma. Magnus och jag åker sen iväg på kryssning på lördag, något jag längtat till – främst för att få sova en natt ostörd. Jag har inte sovit bra på länge nu på grund av diverse krämpor och en Harry som nästan puttar ur mig från sängen. Tror jag skrivit det tidigare, att han må vara minst men tar störst plats. Vi ska även njuta av bubbelpool, som min frusna och onda kropp ser fram emot det!

Vad har du för planer i helgen?

You may also like

8 kommentarer

 1. Ha en underbar helg.
  Jag är självklart med även denna vecka -försökte publicera mitt inlägg igår, men Nouw är inte alls vänligt inställd… försöker nu på morgonen igen.
  :)

 2. So tell me what you relly want är det första jag kommer att tänka på när jag hör Space Girls ;)
  Roligt med 5 en fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.