Fem en fredag v. 8: Team building

Vilken snabb vecka med mycket som har hänt, och inte hänt. En cliffhanger, men just nu blir fokus på att få ihop veckans frågor. Ett annat inlägg kommer istället i helgen. :)

Team building har kanske varit extra viktigt för många under året i arbetslivet när gemenskapen inte varit densamma. Även om vi som hänger här inne bland frågorna inte är kollegor, kan det kanske vara kul att få veta lite mer om varandra – vanligtvis får vi ju det av alla andra frågor också, men just dessa ska tydligen vara populära vid team building.

De som länkade förra veckan var: Paula, Boklysten, Klimakteriehäxan, Hannele, Anette, Madeleine, Susanne, Mrs Calloway, Susie, BP, Kina, Monika, Karoleen, Robert, Lillian, Bokdamen, Anki, Debutsky, Saija, Ingrid, Evelina, Gerd, Lena, Tant Augusta, Åke, Linda.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vilket var ditt första jobb?
  2. Vad läser du just nu?
  3. Har du någon gång träffat någon känd person?
  4. Vilken talang skulle du helst vilja ha? 
  5. Vad var det första du köpte för egna pengar?

Vilket var ditt första jobb?
Jag jobbade i spelbutik/tobaksaffär något år efter att jag tagit studenten. Jag pluggade idéhistoria samtidigt vilket passade bra då det inte var så många kunder om dagarna så jag kunde läsa en del. Jobbet i sig var rätt roligt och jag lärde mig en del om spel.

Vad läser du nu?
Vätten, av Mikael Strömberg. Så sjukt bra och jag är så pass ledsen att den nästan är utläst så jag har saktat ner läsandet rejält. Innan kunde jag knappt lägga ner den om kvällarna.
Ps. När jag googlade en länk till boken hittade jag att Åsa recenserat den för ett antal år sen. Jag har inte stört mig lika mycket på detaljer, men annars skulle min recension vara rätt lik.

Har du någon gång träffat någon känd person?
Jo, men det har jag. Vid ett antal tillfällen. Favoriterna är Fall Out Boy (fick göra en intervju i Okej) och Blake Lewis (kom tvåa i American Idol för många år sen).

Vilken talang skulle du helst vilja ha? 
Att kunna sjunga, då skulle jag kanske inte vara lika irriterande här hemma. 😇

Vad var det första du köpte för egna pengar?
Mest troligt något lördagsgodis. Sen blev det cd-singlar och skivor. Oj vad mycket pengar jag har lagt på det. Jag älskade att åka in till Megastore och titta på singeltoppen.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Ha en jättefin fredag nu, hörrdu! Det ska vara sol i helgen och jag hoppas få njuta av den.

You may also like

12 kommentarer

  1. Vätten har jag precis lyssnat på, jag snubblade över den av en slump bland ljudböckerna. Nu har jag börjat med Inmurad. Verkar ok den ocskså.

  2. Det märks att min allmänbildning är obefintlig. Känner varken igen ”dina” kändisar eller författaren, ja inte boken heller såklart.
    Ska bli skoj att läsa sedan vad som har hänt och inte hänt under din vecka som gått.

  3. Härliga svar på bra frågor, själv fick jag upp en massa minnen Tack för det! Jag har varit borta ett tag från bloggsfären men dax att börja igen:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.