Jag räknar ner till…

Sen mars har Madeleine kört en bloggutmaning varje månad med ett tema för varje dag att skriva om. Min ambition har varit klart större än utfallet vad gäller att vara med, men något är i alla fall bättre än inget.

Den här veckan har jag räknat ner till helg. Jag har en fredagskväll hemma vilket kändes riktigt välbehövligt. Mjukiskläder och Netflix är på och jag hittade popcorn i skåpet som jag nu har bredvid mig. Det är upplagt för en perfekt kväll.

Jag är lite i en av mina mellanperioder just nu där min tid uppslukas av sånt jag egentligen inte vill, som jobbet. Återigen består mina dagar av jobb, hemgång och middag, lite lek med Harry och sen ett par timmar nedvarvning i soffan med nåt på tv:n för att jag inte orkar annat.

Något annat jag därför räknar ner till är semestern. Nu är vi i slutet på maj och sommarmånaderna kommer i full fart. Jag har semester drygt tre veckor i juli, och två av dem kommer min lilla familj spendera på Åland. Vi har hyrt en stuga lite utanför Mariehamn och jag ser så mycket fram emot stuglivet. Vi har ju länge haft en tanke om att köpa något eget så det här får bli en försmak på hur det är. Stugan har många bäddar så vi hoppas våra mammor och syskon kommer vilja hälsa på och hänga lite. Grilla, bada, låta Harry springa i gräset – jag längtar :)

Nu blir det förhoppningsvis ett par fina dagar med lek i skogen.

Har du några särskilda planer i sommar du räknar ner till?

You may also like

7 kommentarer

 1. Så skoj med en stugsemester på Åland, älskar Åland! Fast, jag har inte vistats där så mycket, jag har seglat från Sverige till Åland och seglat runt där bland underbara öar. Och ålänningar är härliga människor. Det blir kanonbra! Kram

  1. Åh, ja jag kan tänka mig att det är härligt att segla där runt omkring. :) Har inte heller varit där jättemycket så det ska bli kul att få bekanta mig mer. :)

 2. Jag räknar ner till min lillebrors student och min födelsedag några dagar senare. Sen ser jag fram emot att bara umgås och njuta av sommaren! :D Kram

  1. Åh så kul med studentfirande. Härligt att fylla år såhär i början på sommaren. :) Ja njuta ska man verkigen passa på att göra. :D

 3. Är man småbarnsförälder och jobbar så orkar man inte med mera än vad du gör. Å än så länge är Harry ju liten. Men vänta bara när han ska skjutsas till olika aktiviteter sedan. Eller – förlåt, strunta i att tänka på det redan nu;-)

  Skoj med en stugsemester på Åland. Hoppas på att ni får världens soligaste veckor där – så som ifjol alltså:-)

  1. Jag drar mig för att ta körkort just för att slippa vara den som skjutsar överallt… ;)
   Hoppas på lika fina veckor men nästan lika varmt som förra året. :D

 4. Håller med om att allt rullar på lite fort nu och arbetsveckorna är inte så varierade…
  Men jag längtar oxå till sommaren. Då dras tempot ner på jobbet och jag hoppas få njuta av skön ledig tid utöver arbetet. Annars så ser jag framemot att åka norrut till svärfars stuga – mitt i skogen = total avkoppling:-)
  Låter mysigt med stiga på Åland!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.