Mars eller april

Nope, ingenting än. Jag lovar att kika in när något väl har hänt. Om inte annat kommer säkert något upp på instagram innan här på bloggen. Nu börjar tankarna komma om det blir en mars- eller aprilbebis. Det känns som att det lutar mot april med tanke på att jag har haft och har noll känningar hittills. Men jag vet samtidigt att det kan dra igång när som helst från ingenstans.

Det vore kul med en aprilbebis, mest för att barnen ska få fylla år i varsin månad. Samtidigt vill jag inte gå över hur länge som helst nu när jag gått och väntat. Det är flera i närheten som skojat om att det blir ett aprilskämt, och tänk om? Det är inte helt otroligt. En vecka kvar i så fall.

Annars går dagarna som vanligt. I söndags hälsade vi på kompisar ute i Upplands Väsby. Det var vårvackert och Harry fick cykla trehjuling. Att cykla är hans nya grej. Han fick en springcykel i födelsedagspresent han är aningen för kort för fortfarande men trehjuling funkar bra.

I veckan har jag även bakat för att ha lite fika i frysen när det kommer folk på besök. När man nu ska våga ha folk över igen i dessa tider efter att bebisen är född.

Min nya lunch om dagarna består av halloumiwrap. Längtar redan. Så gott! Älskar verkligen halloumi och så lätt att fixa till.

Madeleine frågar idag: Minns du Windows 95? Absolut! Det första operativsystemet vi hade i skolan. Vi spelade Bow & Arrows (tror jag det hette) under rasterna och skrev skoluppgifter i en tidig version av Word eller om det var Works.

Hur har du det idag?

You may also like

8 kommentarer

 1. Works kan det nog hetat, gud hade helt glömt det där :D. Word hade vi också, men minns works med :). Snacka om en annan tid :). Upplands Väsby har min moster bott i tills hon flyttade till Märsta, där bodde hon tills för några år sedan då hon flyttade till Orsa efter typ hela sitt vuxna liv där och någon vända i Stockholm :).
  1 april är mina syskon födda på, 8 år emellan dem men födda på samma dag av samma mamma :D. Så vem vet kanske din lilla beslutar sig för den dagen med :).

  1. Kul! Har inte spenderat så mycket tid där men det var ett fint område där just vi var. :)
   Vad festligt ändå att de lyckades komma på samma dag! Pricksäkert av din mamma. ;D

 2. Höll på precis att skriva att jag ändå hoppas att tjejen inte ska bli ett aprilskämt, men det hade uppenbarligen en annan redan tänkt på. Sedan tänkte jag för en sekund eller så om tjejen kommer att döpas till Hermione, jag menar efter Harry som i Harry Potter alltså;-)
  Din Halloumi-wrap såg verkligen god ut, älskar Halloumi jag med.

  1. Varken jag eller Magnus är några vidare Harry Potter-fantaster (även om vi uppskattar böckerna och filmerna) så lite festligt vore det ändå om vi döpte denna till något Harry Potter-relaterat. :)

   1. Härligt att vara ute i vårsolen!
    Halloumiwrap lät ju inte helt fel. Tack för tipset!
    Spännande med bebis snart – hoppas allt går bra!
    Ja, man vet inte hur länge det här håller i sig… men vi ska hoppas på det bästa!

 3. Fortfarande några dagar kvar av Mars så allt kan ju hända. Om du får 1 april, hur länge har du isåfall gått över? En mysig men lite olidlig väntan just nu kanske :) Spännande.

 4. Åh så spännande!!
  Minns de där dagarna då det kan dra igång precis när som helst och man går och väntar på minsta lilla tecken.
  Jag gissar att bebis kommer 3 april ;)

  Hoppas du får en härlig helg,
  kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.