Smycken från VeraS Design

För en tid sen gjorde jag ett samarbete på min instagram (@elisa) där jag visade upp smycken jag fått från VeraS Design. Jag lockas till det småskaliga och stödjer gärna mindre företag, och som kanske är i uppstart. Det märks inte minst genom allt jag genom åren köpt från Etsy. Jag älskar att hitta smycken och annat som kanske inte så många andra har. Någon annan som gärna fyndar där?

VeraS Design (instagram) drivs i vilket fall av Veronica, som har sin bas i Dalarna, och började göra smycken som en hobby. Där ser man vad som kan bli av sin hobby om man vill. :) Hon har en hel del smycken som kan göras personliga i sitt utbud vilket jag gillar, allt från armband till halsband. Som en fin överraskning fick jag ett armband det står Harry på – det första jag har som är personifierat utifrån honom. Det bär jag i princip varje dag nu, känns fint att ha medan jag är på jobbet. Att Veronica är från Dalarna märks också på alla jättefina Dalasmycken.

Så gulligt armband.

Något annat jag fick hemskickat var dessa feministörhängen som ni ser nedan. Feministsmycken är något hon också har mycket av i sitt utbud. Hur snygga var de inte? Väldigt stilfulla som jag gillar.

Jag fick en rabattkod till instagram som även du som läsare här kan använda. Den går däremot ut efter imorgon 28/2, så skynda hitta något fint till dig eller en vän. Med koden ELISA får du 10% rabatt i webbshoppen. Jag borde i alla fall komplettera mina smycken med ett halsband.

*Jag har inte fått betalt att skriva just det här inlägget, däremot är mitt inlägg på instagram ett betalt samarbete. För att undvika missförstånd har jag valt att reklammarkera det här inlägget.

You may also like

18 kommentarer

 1. De ser precis lagom ut, inte för mycket men tillräckligt för att ge det där lilla extra som får en att se klassiskt snygg ut! Det är alltid roligt att, som du säger, inte ha sådant som alla andra har.

 2. Fina smycken. Inte allt för diskret & inte heller jättestort.
  Jättegulligt armband med namn på.
  Vet inte om jag haft otur med Etsy men brukar inte komma fram eller så är det jättedåliga grejer jag råkat beställa. Så det var ett tag sen i & för sig jag beställde nåt.

  1. Vad trist! Jag brukar se till att de shoppar jag beställer från har bra betyg, hittills har jag, peppar peppar, inte haft nån riktig otur i alla fall.

 3. Enkla och stilrena smycken och dessutom i silver och inte i guld. Helt i min smak. Jättekul att du gynnar mindre företag som dessutom tillverkar fina smycken.

  PS. Instagramlänken fungerade inte hos mig. Kolla! DS.

 4. Så fina personliga smycken och great att du kan ge rabattkod. Jag tycker också om de smycken som är lite mer diskreta sådär, det är snyggast

 5. Det var verkligen jättefina smycken och armbandet med namnet Harry på var ju så fint :) Det är verkligen som du säger det går bara man vill med sin hobby

 6. men så fina smycken! Härligt samarbete! Håller med om att det är kul att få möjligheten att höja fram mindre företag :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.