Storm på besök

Vi hade nog den mest lata nyårsdagen igår för att ha gjort inget särskilt på nyår. Skönt var det, för det kommer komma dagar när man längtar till att få göra ingenting.

Senare på kvällen hälsade stormen Alfrida på utanför. Hade helt missat att den skulle komma på besök. Var längesen det blåste så kraftigt, trodde flera gånger något skulle braka in genom fönstret. Tidigare under dagen sa Magnus att vädret var perfekt för en springtur då det var så stilla. Lugnet före stormen tänkte jag sen på kvällen när jag läst om den att det såklart måste ha varit.

Nu såhär på morgonen kan jag fortfarande höra den. Skönt att vi inte måste gå ut. Harry sover fortfarande och jag klurar över dagen. Idag är ju allt i princip som vanligt igen. Det är vardag och nu kommer inga fler röda dagar innan jag ska börja jobba. Julen kommer sakta men säkert plockas ner till helgen. Eftersom jag älskar julen tycker jag det är tråkigt att se den försvinna, men det känns samtidigt bra efteråt med ett förhoppningsvis ljust och städat hem.

Mörk morgon på vår innergård.

Har vardagen börjat för dig idag?

You may also like

17 kommentarer

 1. Kan bara hålla med om att det även här är dags för julen att få flytta ut nu.. lite vemodigt men ändå rätt okej med tanke på alla fina minnen den här julen har givit mig❤️
  Planen nu var att vila upp mig men med en son täckt av vattkoppor så blir det bog inte riktigt så..

 2. Oj, jag undrar om det var den som drog över här igårkväll. Det var så mycket snö som blåste att det knappt gick att se vägen när vi körde, helt sjukt!

 3. Skönt att ni slipper gå ut i stormen! Hörde idag att det var stormigt på olika håll, tror den börjar röra sig hit också.. Skönt att ha en lat dag efter nyår även om man inte festat på! Bara ligga och mysa i lugn och ro <3

 4. Här har det också blåst som bara den i natt. Jag trodde också att träden utanför skulle komma in. De var verkligen lugnet föra stormen. Skönt att Harry sov lite längre

 5. Här har det också vart storm inatt! Jag trodde allvarligt att trädet utanför skulle ramla mot fönstret!
  Jag var nog först ut med att julpynta, och först med att plocka ner allt också😂 Jag tycker det är mysigare att ha julen framme innan, och efter är ju julen faktiskt slut🙈

  1. Hade vi haft träd precis utanför hade jag också varit orolig!
   Haha ja, det är ju verkligen mysigast innan julen. :)

  1. Ja det kom som från ingenstans tyckte jag. Lite läskigt var det. Trodde heller inte den skulle hålla i sig så länge som den gjorde.

 6. Skönt med sådana dagar med, jag gjorde verkligen inte mer än vad jag behövde. Det blåser storm här med, något fruktansvärt..

 7. Det har varit en lugn morgon och förmiddag. Min man kunde inte sova på grund av stormen, men jag måste ha sovit som en stock. Jag hörde den inte.

 8. Usch vilket väder det var inatt, jag låg och vred mig som bara den.. såna här dagar ska man bara ta det lugnt precis så =) ha en fin dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.