Torsdagsmorgon

Torsdag. Harry har totalt avvikit från sitt sovschema och vaknar tidigare ju senare han lägger sig, av någon anledning. Kan tycka det borde vara tvärtom. I morse blev det klockan 5 efter att jag hållit honom vaken till 19:30 igår. Vi låg kvar till strax efter 6 när jag kände att jag behövde lite energi i form av te. 

Nu har vi hunnit med frukost, en sovstund, gröt och lekstund på mattan. Allt medan något på Netflix har rullat i bakgrunden. Det är så jag ser på film nu för tiden, är det någon jag vill se ordentligt får jag se den flera gånger om tills jag fattat allt då jag inte kan fokusera hela tiden. Någon som sitter på någon bra komedi jag missat? Måste inte finnas på Netflix.

Kul att se så många som känner sig lite introverta eller både och. Det var inte längesen många skulle sky bara tanken att erkänna det för andra eller ens sig själv. Sen är det klart att vem som helst kan känna sig lite trött efter socialt umgänge eller behöva egentid. Men det gör en inte till introvert.

Knäppt att det redan är torsdag när det inte händer så mycket för oss under veckorna. I helgen däremot åker vi till Uppsala för att spana på flygplan och annat under Förvarsmaktens flygdag. Helgen därefter blir det Göteborg! Tur att det går att förlänga sommaren med lite utflykter.

Nu blir det dusch och hänga tvätt. Vad hittar du på idag?

You may also like

24 kommentarer

 1. Man kan ju tycka det vore tvärtom med sömnen.
  Sambon jobbar hemifrån och jag har bloggat, fixat tekefonärenden och annat plock så vi kan umgås sen när sambon slutat.

 2. Så tokigt det kan bli med sömnen, borde ju vaknat senare när han lade sig senare. Så har jag det också med filmer, behöver spola tillbaka och se om igen, jag har så svårt att fokusera. Ha en fin dag!

 3. Vad märkligt att han vaknar tidigare om han går och lägger sig senare, tvärtom! haha.Idag har jag bakat äppelpaj!

 4. Riktigt konstigt det där med sömnen haha. Är nog kanske nån konstig period! Idag har jag typ städat heeela dagen haha!

 5. Idag har jag verkligen inte gjort många knop. Det har regnat ute hela dagen, så jag har legat inne och fixat och trixat lite med bloggen samt spelat Yatzy med familjen. Lite mysigt ändå :)

 6. Jag är glad att jag inte har barn än. Ska ta vara på sömnen tills dess. 😂 Tycker dock att jag nästan alltid är trött och sover för lite när jag ska jobba dagen efter.

 7. Dotter vart på förskolan hela dagen.
  Jag har tagit de lugnt då de är 1 vecka kvar av min sjukskrivning. Väldigt konstigt de dör med sömn måste ja erkänna

 8. Jobb jobb jobb här, man önskar man hann mer då man kom hem, men det vart handla och matlagning, så ja det var min dag =D

 9. Så spännande med flygdagen. Jag har varit på stan och gympa uppvisning med dottern inför att laget åker bort hela helgen på tävling.

 10. Oj idag har jag fått massor gjort, åker ju till Spanien imorgon :D
  Har fyllt på busskortet, skrivit ut boardingcarden, växlat pengar, packat, förtids-röstat, träffat Casper och hans pappa, hämtat ut mina ångestdämpande samt mina sömntabletter, lagt fram kläder tills imorgon, handlat på maxi, rensat kylen, ätit pizza :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.