Tre veckor

Jag ska inte säga att vi börjat komma in i rutiner, däremot har en vardag infunnit sig. Magnus har börjat jobba sen en vecka tillbaka efter sina pappadagar och Clara och jag är därmed ensamma om dagarna. Hon blir tre veckor i morgon. Alla redan! Det är inte klokt vad tiden går. Vad gäller vardagslunket har vi vanligtvis lugna morgnar då Harry börjar förskolan vid nio. Hittills har det gått bra med lämningarna, jag vet att dåliga morgnar kommer komma, men en dag i taget.

Under veckan som gått har vi bland annat magtränat…

…gått långpromenad med min mamma…

… fått paket ändå uppifrån Luleå…

… och fått blommor från mitt jobb.

Och Clara hon växer. Hon sover fortfarande rätt mycket på dagarna så jag har haft tid att pyssla med lite annat. Jag har haft förvånansvärt mycket energi jämfört med Harrys första tid, men så tror jag det är för att jag redan är inkörd vad gäller sömnbrist och annat. Annorlunda är det första gången när man går från att sova hur mycket man vill till att någon annan styr. Det är min teori i alla fall. Jag är självklart trött, men det kom inte som en chock. Det är i alla fall tur att koffein finns (i form av energidryck då jag inte dricker kaffe).

Nu när sköna maj är här hoppas jag kunna implementera fler promenader. Det har varit en hel del regn på sistone som satt stopp men jag tror det blir bättre snart. Att ta en promenad efter att vi lämnat Harry hoppas jag blir vår första rutin. Så blev det idag under en varm sol vilket var riktigt skönt.

Nu är det snart dags att hämta storebror. Ha det fint!

You may also like

8 kommentarer

  1. Vilken sötnos! Jag känner doften av bebis ända hit! Njut, det är en fin årstid att få barn, inte alls som i mitten av november då jag föddes…

  2. Så himla söt Clara är! Å vilka roliga och coola kläder hon har på sig:-)
    Härligt att hon sover mycket under dagarna, då kan du ta det lugnt. Hoppas att hon även sover under nätterna – för din skull alltså.
    Bra att du passade på att gå en promenad i morse, då du inte haft lika kul under eftermiddagen med regn och åska.

  3. Så fin hon är, er lilla Clara! Ta vara på alla lugna stunder du kan få nu och strunta i allt som man tror att man måste göra. Bara njuuuuuut! Kram!

  4. Så mysigt! Men tiden går fort. Min baby fyller 35 i sommar. Det var ju nyss vi kom hem från BB.
    Ha det fint! Ser fram mot 5 en fredag imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.