Tvåsiffrigt

Vårt lilla falsettsjungande busfrö till yogiwannabe som skrattar dagarna i ända fyller tvåsiffrigt idag – hela 10 månader! En lugn stund här hemma existerar inte längre och aldrig trodde väl jag att en bebis (eller han är väl ingen bebis längre) leksaker kunde ta så mycket plats och fylla ett helt golv.

Oftast är det här framför tv:n man kan hitta honom. Det spelar ingen roll var man sätter ner honom, det tar två sekunder så sätter han fart mot tv:n. Ingenting kan stoppa honom! Han följer även efter en vart man än går, ja om han inte är upptagen med allt som finns på YouTube såklart.

Numera reser Harry sig mot möbler. Helst använder han däremot ens händer för att resa sig. Så fort han får syn på dem är han där och ska grabba tag så han kommer upp i stående. Och får han inte händerna blir han grinig. Han är en sån drama queen alla redan. Vi har insett att han även kan krypa ”på riktigt” men föredrar fortfarande att hasa sig fram med armarna. Han skiner upp varje gång han inser att vi ska åka hiss och ger dig en puss om du frågar, eller ja en puss i hans värld är två öppna läppar. Här kör vi hångel redan från början!

Vår stora lilla grabb. I morgon ska vi på 10-månaders kontroll på BVC. Jag ser fram emot att se hur mycket han har vuxit på två månader. Chanelle undrade i en kommentar tidigare om Harry inte kunde gästblogga någon gång. Det kan vi nog ordna inom en snar framtid. Det här med skärmar och datorer är ju hans främsta intresse, så ett blogginlägg ska kan han nog kunna knåpa ihop. ;)

You may also like

37 kommentarer

 1. Så underbart att läsa! Liiite bebis tycker jag de är ända fram till ettårsdagen🙈 våran kille är 9mån snart och han kryper raka spåret till Kyl/Frys varje gång de öppnas haha
  Och de absolut bästa pussarna är ju de från våra små godingar med öppen mun😂♥️

  1. Jaa eller hur, förresten kommer han alltid vara en bebis för mig haha. 😂 Haha så sött, han vet var maten finns :D

 2. Åh, grattis lilla godingen! Det är verkligen hisnande när man tänker på hur mycket ett barn lär sig på så kort tid. Jag ser verkligen fram emot att få läsa Harrys inlägg ;)

 3. Grattis till Harry, tiden går så himla fort, det är nästan så man inte hinner med :)

 4. Helt otroligt hur mycket plats dom kan ta :-) och hur dom lyckas sysselsätta så många också. Hinner inte hem till mina döttrar innan småsessorna kommer fram och ska visa, hålla handen eller bara leka. Äldsta av dom är rätt duktig på att prata också så det ända man hör är mormor, mormor, mormor hihi

 5. Visst är det fort, det kändes som att det var nyss som min son föddes 🙈så roligt att Harry kanske knåpar ihop ett inlägg. Det ska bli roligt att läsa. Dom är väldigt bra på mobiler våra små sötningar

 6. ååh grattis till honom!! Vad roligt att fåse lite om vad han kan och så :D Jaaa haha det hade vart såå roligt om han gästblogga😍😍😂😂 Längtar!

 7. Awww vilken goding och vilken underbar tid när han visar upp sin personlighet på många olika sätt ❤ även om det är kul att de växer också så kan man sakna den där underbara tiden ❤

 8. Haha jag skulle älska att han gästbloggare hos dig 😁
  Och vad roligt att han gillar hissar, det har jag aldrig hört något barn som är ☺️

 9. Tiden går så sjukt fort. Innan man vet ordet av så är det tvåsiffriga inte månader utan år.
  Ha en fin onsdagskväll!

 10. Grattis Harry snart 1 år. Förstår att tiden går fort när man har barn, försök o njut av småbarnslivet nu när ni kan. Så härligt att han gästbloggar

  1. Det gör ju verkligen det, går fort alltså. :)
   Foton lär det blir! Stor stund att få blogga för första gången, haha.

 11. Men alltså lilla hjärtat, vill ju bara bebisgosa när jag ser honom <33 Det kommer gå toppen på bvc imorgon, ser fram emot hans inlägg, haha! Kram <3

 12. har en kompis barn vars son är i samma ålder och hehe jag ser honom framför mig, lilla hjärtat och ja såklart är youtube skoj =D

 13. Haha åh gud! Jag ryckte först att du skrev 100 månader. Och jag satt här med hakan i marken och; Vaaa?100 månader? Men hur gick det till? Han ser ju så pytte ut? Vem skriver 100 månader ens?
  Jag har dimsyn när jag är trött så jag skyller på det:
  10 månader då förstår jag att han verkligen tar sig fram nu och vill upptäcka allt i världen!

 14. Trodde först du menade 10 år och satt i flera minuter och funderade om du hade fler barn jag inte visste om innan jag scrollade vidare, hahah. Nu är det inte många veckor kvar innan han går hörru ;)

 15. vad kul att det går framåt med den lilla, utvecklingen går ju i rasande fart när dom är så små, kan ju vara lite jobbigt när dom är så bestämda av sig :)

 16. Skrattar så hjärtligt här bakom skärmen när jag ser alla dvd-filmer och tv-spel han rivit ner från hyllan. My hade också en period när hon var i hans ålder där de var de roligaste hon visste. Speciellt att ta ut cdskivorna och skapa kaos. Stort grattis!

 17. Ja nu börjar den jobbiga -men roliga – tiden när man aldrig får sitta stilla. För det är ju helt otroligt hur snabba de där små kan vara!

 18. Första året går alldeles för fort. Eller det gör egentligen alla år med barn. Barnen växer men vi själva står stilla och fattar inte alls att vi blir också äldre. Spännande att se vad lilla H ska gästblogga om.

 19. Men lilla hjärteungen, så stor han börjar bli. Elise är likadan med tv, är inte de flesta det? Ja låt honom blogga, jag vill höra om hans perfekta föräldrar!

 20. Stort grattis till 10 månader! Ska bli kul att läsa hans inlägg om hur en dag är. Haha ja barn är bra på att ta fram saker ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.