Att drömma sig bort från kylan

Dagarna har blivit ljusare, trots avsaknaden av snö. Det där paradiset vi promenerade i för ett par veckor sen är borta och kvar är allt det trista gråa som kommer som mellanperiod. Energin har varit låg och jag har spenderat mina vardagskvällar i soffan med Netflix.

Det roligaste som händer just nu är planering av resor. I april åker jag och några kollegor till Spanien. Det blir några dagar för oss att bonda och förhoppningsvis sitta i solen på en restaurang och äta tapas. Jag och M kan däremot inte bestämma oss för vad vi vill göra. Vi pratar om en biltripp i Europa i sommar. Tyskland, Österrike, Italien. Vackra landskap och små B&B:s. Men även om att åka till USA igen. Att bara lata sig i solen låter även det som en idé, men vi båda gillar att åka runt och se saker. För mycket strand skapar en rastlöshet.

Fram till dess stannar jag kvar i soffan, med några utflykter här och där. Igår blev det en fika med vild 1-åring och senare bio i form av Star Wars. I veckan fyller min mamma och M:s pappa år. På fredag blir det konsert med The Naked And Famous. Tror det kan bli en väldigt bra vecka, trots grå mellanperiod.

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.