10 april: Det här var oväntat…

Det här inlägget skulle komma igår, men så fastnade jag i soffan framför nya Snabba cash på Netflix (se!). Det var ju oväntat, och mer oväntat att jag skulle fastna framför en serie… Skämt åsido är dagens inlägg del av aprils bloggutmaning hos Madeleine.

Jag hade förväntat mig regn och snö igår vilket väderappen hade visat hela veckan. Istället vaknade vi till en strålande dag! Hela förmiddagen igår spenderades därför ute i lekparken.

Det blev en fin dag även idag söndag, och vi gjorde en utflykt till Åbergs museum. Vi gillar att åka dit – det är knappt något folk där (det var två till medan vi åt lunch), deras Trazan-koja är urkul för Harry och de serverar alltid god mat. Är det en ny utställning i konsthallen passar vi såklart på att titta på den också. Just idag när vi skulle åka hem hände det högst oväntade – Lasse Åberg himself var där. Jag har nog aldrig nämnt det, men Lasse är en stor idol för Magnus. Vi var i shoppen ensamma när han kom in och satte sig i ett hörn. Ögonblicket gick därför inte att missa och Magnus frågade om Lasse inte kunde signera en t-shirt, vilket han såklart gjorde.

Det blev en klassiker.

En bra helg för alla, nu väntar måndag igen. Först lite mer Snabba cash, bara. Som sagt, sevärd!

You may also like

5 kommentarer

  1. Det är härligt att träffa sina idoler – om dom är så trevliga som Lasse! Vi träffade honom här på Gotland i en vacker trädgård som hade visning, då hade han sommarboende här men jag tror inte att han har det längre. Jag har dock två tavlor av honom….. :-)
    KRAM/Susie

    1. Härligt! :) Jag har hört flera historier om Lasse, alltid lika fina. Känns verkligen som en genuint trevlig person.

  2. Vilken tajming! Vilken lycka! Förstår precis Magnus känslor. En autograf av en favo kändis är underbart att få. I mitt fall gäller det fotbollsspelare, men Lasse Åberg hade nog smällt högt även hos mig:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.