100 dagar kvar

Måndagen startade på bästa sätt med yoga här hemma istället för att gå till gymmet. Jag ville egentligen inte alls gå upp ur sängen den här morgonen, men i efterhand var det så skönt att ha fått sträcka ut på kroppen. Ett härligt sätt att vakna till ännu mer på. Fifan vad stel jag däremot blivit på inte lång tid alls. Yoga är en vana jag måste få in igen.

På väg till jobbet efteråt knastrade det minsann lite under fötterna. Snön är här! Jag älskar ju snö, men här i stan ligger den ju aldrig kvar numera utan försvinner eller blir till slask på en gång vilket är surt. Jag är därför lite ambivalent nu för tiden vad gäller snön. Ett vackert vinterlandskap, ja tack. Storstadssnön, nej usch. Helst skulle jag vilja ligga på en strand med solen gassande just nu. Men det får bli första nästa år tänker jag. I år kommer det inte finnas utrymme, och förresten tycker jag det är mysigast att vara hemma på julen. Då kan det även få falla snö som ligger kvar.

Träffade även barnmorskan idag. Allt såg perfekt ut och bebisen växer som han ska. Fick höra hjärtat igen som slog så fint. Magen mätte även så den låg prick på den kurva de använder sig av. Och idag är det 100 dagar kvar. Vi går alltså ner på tvåsiffrigt imorgon?! Det firas med några pepparkakor (och plötsligt var burken tom…)

You may also like

6 kommentarer

 1. åh men tack så jätte mycket vad söt du är! <3 ja jag är så glad att de gick bra trots små problemen men de löste ju sig fort !💕

 2. Jag ångrar jättemycket att jag inte tränade när jag var preggo.
  Jag märkte inte av det så mycket under graviditeten, förutom att jag gick upp 19 kg vilket förstås var tungt, men efteråt.
  Jag hade för det första träningsvärk i HELA kroppen efter förlossningen, jag vet inte om det är vanligt eller om det bara är en sån där grej som inte pratas om. Men sen var jag ganska slö veckorna efter och känner att en piggare kropp nog hade gjort mitt slöa sinne lite mer pepp på att lyfta rumpan ur soffan :)

  1. Har försökt läsa en del om kroppen post-förlossning, men har inte hört talas om den träningsvärken! Hua. Jag vet att min kropp kommer säcka ihop totalt, både innan och efter, om jag inte tränar, så jag försöker verkligen hålla igång.

   Tycker jag är slö nu, så jag kan bara ana hur det blir efteråt. :)

 3. Förstår att du längtar jag känner mig så över taggad på allt som har med jul och outfits! Köpt en till klänning idag som är to die for som hon ska ha på min födelsedag den 20 dec😍😍😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.