En kväll i soffan

Jag tog den här kvällen till att planera lite i min bullet journal. Sätta upp kommande vecka och fundera vad jag behöver göra. Det är inte många helger kvar att spela på inför julen. Särskilt inte när man inte hinner med så mycket på vardagarna. Det är i alla fall en del som händer nu under kommande veckorna.

♥ det vankas julfest på jobbet nästa fredag och jag har inte en enda klänning som magen kommer i. Tema julrött dessutom.
♥ efter julfesten åker vi till Falun över helgen. Bäst att ha adventspyntat innan dess!
♥ helgen därefter är det dags att se The Sounds spela, och så kommer Lisa till stan! Blir det julmarknad tro?
♥ den 15 december ska vi se Star Wars. Hurra!
♥ och veckan därpå är det plötsligt julafton? (och julledigt!)

I år funderar jag på att göra egna julkort igen. Hoppade över det förra året (tror jag? jo) av tidsbrist. Det är kul att pyssla så det är något jag ser fram emot. Sen är det mycket annat julstök som ska göras, om man som jag gillar julen. Julpynt ska gås igenom (vad finns egentligen?), julbak, julstäd… listan kan göras lång.

Jag glömde julklappar. Det som jag lovat mig själv ha klart i god tid innan december. Räknas det om man åtminstone börjat fundera vad man ska köpa? Hur har ni det med julstressen? eller tar ni det som det kommer bara? jag vet att många även tycker inget speciellt om julen, som jag vad gäller övriga högtider på året.

Kanske låter som att jag tycker allt är besvärligt, men det är tvärtom. Jag gillar den här tiden med mycket fix och mys. Det är ju jag i ett nötskal.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.