Ett år med Harry

Ännu en födelsedagshelg har passerat, och kanske den bästa? Som tidigare skrivet var det Harrys första födelsedag i lördags. Ett år är verkligen en milstolpe, det första året kommer aldrig tillbaka. Många fler födelsedagar kommer, men den första liknar inget annat.

Det blev ett jättebra kalas i lördags. Vad gäller tårtorna blev det såklart en hajtårta, då vi kallar Harry för Hajen Harry, och Djurgårdstårta på grund av förhoppningen här hemma att det blir ett Djurgårdsfan av honom. Det var så många som ville vara med och fira att jag trodde det skulle bli pannkaka och övermäktigt av alltihopa, men det fungerade kanon. Jag fick lite dåligt samvete för att jag inte riktigt hann prata med alla som jag ville, men så är det.

Harry trivdes som bara den när han väl värmt upp och lekte med alla sina kompisar som fanns på plats. Han delade med sig till och med av sin käraste ägodel, en bil som går att sitta och åka på, och tror alla barn till slut hade åkt runt på den.

Det är en riktigt häftig känsla att se sitt barn interagera med andra, att ha gått från att vara en bebis som gör ingenting till en liten person som gör egna val. Båda Magnus och jag fick en del grattis, och på ett sätt firade ju vi också ett år, fast som föräldrar. Det här har vi gjort bra. Det har varit slitigt, tårar har fällts, men kärleken har aldrig varit större.

Nu är veckan igång igen ordentligt, den har rivstartat med jobb och ettårskontroll på BVC. Hur har din vecka börjat?

You may also like

21 kommentarer

 1. Så himla mysigt :D. Låter som en helt fantastisk ettårsdag :D. Visst är det en stor milstolpe :D. Lite samma känsla blir när de börjar förskolan, och sedan slutar förskolan, första dagen i skolan och sedan när de fyller tvåsiffrigt :). Sedan som nu när det är ett år kvar i grundskolan känner jag av den där nya milstolpen, det går mot vuxen. Lite läskigt och sorgesamt på samma gång. Finns liksom några såna saker som känns extra som förälder har jag fått lära mig :)

 2. Alltså jag fastnar för här är absolut dina tårtor. Har nog aldrig sett mera surrealistiska tårtor förut. Love it! Äntligen två innovativa lösningar till prinsesstårtor i olika färger. Snyggt jobbat!

  Ett himla lyckat kalas med andra ord. Å om du frågar Harry om sisådär 17 år så undrar jag om han minns sin första födelsedag. Svart är sannolikt nej, men ni minns den:-)

 3. Så härligt att han fyllt ett, grattis! Kalas är bland de bästa jag vet, hehe! Ser superfint ut.
  Min vecka har varit bra men lugn.

 4. Vilket härligt kalas för Harry. Tårtorna ser verkligen så goda ut. Bilen är Louis favorit också, visst är det kul och se hur barnen är med andra barn.

 5. Men så himla mysigt med kalas. Tårtorna ser riktigt goda ut. Det är så häftigt att få vara med och se barnen växa upp och bli egna individer. Grattis i efterskott till lille Harry. :-)

 6. Så himla mysigt! Tänk att tiden ba flyger iväg å snart har ännu ett år passerat! 😱
  Ta vara på tiden som småbarnföräldrar och njut! ❤️

 7. Men grattis Harry!! SÅÅÅ KUL!! Första födelsedagen, roligt! Vilken vacker tårta, föddes i en djurgårdsfamilj, haha. Kram <3

 8. Grattis till Harry och er. Du har så rätt det är ju ert första år som föräldrar och det är värt att firas det med så klart!
  Man hinner inte prata med alla när man har så mycket att dona med för stunden, ha inte dåligt samvete för det, jag tror nog alla förstår ❤️

 9. Va roligt o få fira 1 år och så himla fint ni gjort det :) håller med dej att 1 år e stort o det går inte att gå tillbaka 💕klart det ska firas ordentligt

 10. Det är stort att fylla ett år, minns att det var väldigt speciell känsla det ich planera dopet, det var ngt extra =D

 11. Vad roligt att kalaset blev så bra :) Vad synd att du inte hann prata med alla men det brukar ju tyvärr vara så :/

 12. Stort grattis till Harry! Himla mysigt med kalas 😊 Min faster & hennes man är riktiga djurgårdare så de hoppades så på att dottern skulle bli de också, kan ju lugnt säga att hon verkligen blev djurgårdare haha 😁

 13. så mysigt med 1 års kalas. Vilka fina tårtor. Tänkte först skriva att den färgade tårtan var riktigt fin men ångrade mig när jag såg DIF märket….jag är ju AIKare. hur som helst erkänner jag att tårtorna var fin fina

 14. Grattis till Harry! Det ser verkligen ut att ha varit trevligt. Och mycket gott fika. Tårtorna såg häftiga ut! :)

 15. Men åh vilket fint kalas ni hade ordnat för honom! Tårtan såg ju galet cool och god ut! 😍 grattis Harry! 🎉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.