Fem en fredag v. 27: Dubbelt upp

Fredag igen, som jag nästan glömde för att veckan har rusat iväg.

Vill passa på att nämna att nästa vecka troligtvis blir den sista innan en sommarpaus. Semestern rullar igång vilket gör att vi inte kommer vara hemma hela tiden. Jag tänkte dessutom försöka att inte vara så uppkopplad, och därför blir det en paus några veckor. Jag säger till närmare hur jag har tänkt. Men nu är vi här och det är dags för veckans frågor!

De som länkade förra veckan var: Monika, BP, Janerik, Hannele, Mrs Calloway, Susie, Bokdamen, Karoleen, Madeleine, Hanna, Klimakteriehäxan, Kenneth, Teskedsgumman, Debutsky, Tant Augusta, Robert, Helen, Ninni, Violen, Susanne, Ejmis, Paula, Evelina

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad har du två av, för att du alltid tappar bort den ena?
 2. Vad har du inte som du istället lånar från någon?
 3. Vad äger du något gammalt av för att det fungerar bra?
 4. Vad är något du har på flera ställen?
 5. Vad är något du gärna vill ha det senaste av?

Vad har du två av, för att du alltid tappar bort den ena?
Inte jag direkt, men barnens små vantar går åt varje år så jag försöker alltid bunkra inför hösten. Vi gör av med ett antal par varje år.

Vad har du inte som du istället lånar från någon?
Alla slags maskiner för händiga, som borr. Vi har väl en skruvdragare men har inte investerat i något annat än så. Pirra skulle jag också behöva låna.

Vad äger du något gammalt av för att det fungerar bra?
Det är frågan det. Det enda jag kan komma på är min dator (peppar peppar). Den har snart 8 år på nacken men fungerar lika bra nu som då.

Vad är något du har på flera ställen?
Mobilladdare. Det finns på ett par ställen här i hemmet och en på jobbet.

Vad är något du gärna vill ha det senaste av?
Teknik, som mobiltelefon. Det kostar ju däremot en mindre förmögenhet när det gäller Apple som jag föredrar, så det blir inte direkt byte hela tiden.

Snart är det helg för mig, det ska bli skönt. Ha det bra!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

12 kommentarer

 1. Stort GRATTIS till din åttaåriga dator. Det måste vara rekord! Mina laptops klarar väl 6 år, sedan lägger de av.
  Mobilladdare skrev jag också. Vad gäller mina iPhones så använder jag dom tills det inte går längre att uppdatera operativsystemet – oooops, jag vet;-)

 2. Mobilladdare har jag bara en, på tok för lite, den ska ju dessutom med mig när jag åker buss…Ha en riktigt skön sommarhelg

 3. Jag har inte använt apple särskilt mycket, kom inte överens med min Iphone som jag hade på jobbet ett tag, jag är en samsung-tjej, vilket nog mer är en vana än något annat.
  Stor igenkänning på att hålla reda på barnens vantar, sockar, mössor, mm. Nu är mina stora och får så lov att hålla reda på sina kläder själva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.