Fem en fredag v. 28: Ledigt

Jag vill inleda det här inlägget med att säga att efter den här veckans frågor blir det paus två veckor. Vi kommer vara på Åland, jag kommer bli dagvill och kommer heller inte ha min dator vilket gör det hela lite svårare att skriva ordentligt. Jag ska bara ta in semester i min hjärna och ladda inför en ny säsong. När vi kommer hem börjar jag nämligen jobba igen.

Tack till dig som varit med den här första halvan av året. Det ska bli minst lika kul att få fortsätta ställa frågor i augusti! :)

De som länkade förra veckan var: Monika, BP, Mrs Calloway, Madeleine, Janerik, Anette, Hanna, Teskedsgumman, Hannele, corkystyle, Paula, Nilla, Debutsky, Susanne, Jeanette, Kerstin, Nina, Klimakteriehäxan, Vonkis, Sara, Linda, Gerd, Violen, Susie, Jenny

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad gör du när du är som mest lat om sommaren?
  2. Hur spenderar du en aktiv sommardag?
  3. Vad väntar du med tills september kommer?
  4. Vad har du ännu inte gjort som du brukar på sommaren?
  5. Hur är dina sommarkänslor just nu?

Vad gör du när du är som mest lat om sommaren?
Beror på var jag är. Med två små barn är det inte helt lätt att vara lat enligt min definition, dvs. typ sitta rakt upp och ner och göra inget mer än att pilla i naveln. Det blir några såna stunder när barnen leker själva eller sover. Att bara få scrolla lite, titta på något, eller sitta i solen står på mina lata lista.

Hur spenderar du en aktiv sommardag?
Är ute mest hela tiden, åker på någon utflykt. Kommer sen hem och är dödstrött. :)

Vad väntar du med tills september kommer?
Så många måsten som möjligt.

Vad har du ännu inte gjort som du brukar på sommaren?
Äta mängder av jordgubbar och melon. Har varit dålig på att köpa det i år, särskilt melon som är svalkande.

Hur är dina sommarkänslor just nu?
De är bra. Det är skönt att inte behöva tänka på så mycket såhär under semestern, varken väckarklocka eller särskilda tider att komma ihåg.

Ha ett par fantastiska veckor tills det är dags för frågor igen! Jag kommer troligtvis inte vara helt offline här utan sticker säkert in huvudet med ett par uppdateringar från Åland. ❤️

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

12 kommentarer

  1. Säger varenda gång att jag ska hoppa på, men gör det inte :-) Så roligt att läsa svaren i alla fall. Känns lite som om sommaren är över, men kanske beror på att jag tog väldigt tidig semester i år. Jag bloggar också helst via datorn. Så mycket enklare tycker jag.

  2. Önskar dig en härlig semester på Åland. Hoppas att barnen lekar mycket så att du kan lata dig och pilla dig i naveln;-)
    Stort tack för att du håller i ”Fem en fredag” Kommer sakna den, men kul att du bara är borta i två veckor:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.