Fem en fredag v. 34: Stopp!

Fan! Tänkte jag igår kl 19:40 när jag insåg att det var torsdag och jag inte hade förberett dagens Fem en fredag än. Det är lite mycket nu, trots att jag varit hemma hela veckan. Och förlåt att jag svor, det är inte alltid jag får såna spontana utrop… :)

Deltagare förra veckan: Kina, Susie, Saija, Madeleine, Paula, BP, Klimakteriehäxan, Marie, Boklysten, Hannele, Monika,

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

1. Vad har det varit för mycket av i ditt liv på sistone?
2. På vilket sätt är du överansträngd?
3. Vad i ditt liv drar över på tiden?
4. Vad är droppen som får din bägare att rinna över?
5. Vad tar udden av det hela när det blir för mycket?

Vad har det varit för mycket av i ditt liv på sistone?
Skräpmat helt klart. Eller, mindre näringsrik är nog ett bättre ord. Blir mycket fil och rostade mackor just nu men även sötare saker som godis. Häromdagen gjorde jag chokladbollar som såklart är slut nu.

På vilket sätt är du överansträngd?

Hela jag är nog överansträngd, jag skulle behöva mycket mera sömn än jag just nu får.

Vad i ditt liv drar över på tiden?

Städningen, som allt som oftast. Det blir liksom aldrig klart. Det är alltid kläder lite här och där och lite av Harrys lunch på golvet… :)

Vad är droppen som får din bägare att rinna över?

Bananfluga nummer 1000 som likt övriga svärmar i köket. Jag ogillar verkligen denna tid på året när de finns överallt och vägrar försvinna. Igår kom så äntligen burken med vinäger och diskmedel fram för att få ett slut på det hela.

Vad tar udden av det hela när det blir för mycket?

Att få ligga i soffan och bara få slötitta på någon serie. Då mår jag.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Det är plötsligt helg igen. I morgon åker vi upp till kompisar i Luleå vilket ska bli kul. Det blir en snabbis så hem igen på söndag. Sista helgen innan Harry börjar förskolan. Galet!

You may also like

7 kommentarer

 1. Jag hoppas det lugnar ner sig för dig så att det inte blir alldeles för mycket. Sömn är viktigt och jag hoppas du får mer av den varan framöver. Ha en bra helg!!

 2. Haha, gillar din ilska över bananflugorna, lite banalt men ack så irriterande. O så kan jag berätta att jag aldrig besvärats av dessa små marodörer, däremot av andra och mycket värre insekter, fästingar och älgflugor som snart har årspremiär här i våra skogar, vidrigare finns inte.
  Ja säg den arbetande småbarnsmamman som inte känner sig sliten och trött…
  Ha en trevlig helg upp i lappmarken!

 3. Precis som jag skrev i mitt bidrag till temat så förstod jag att frågorna mest gällde heltidsarbetande småbarnsföräldrar. Förstår inte hur ni får ihop det faktiskt och beundrar er djupt, men avundas er inte;-)

  Bananflugorna har vi blivit av med totalt i år. Hade många speciellt ifjol, då det var så varmt, men har inte sett en enda i år. Å det är jag verkligen tacksam för. Hatar småkryp rent allmänt, och bananflugor är bara äckliga.

  Ha det så bra i Luleå. Å efter besöket i norr samt start med förskolan blir det kanske lite färre ”Stopp” hos dig;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.