Fem en fredag v. 37: Google

Som du kanske märker så är veckans Fem en fredag riiiktigt sent ute. Det har varit ytterligare en trött vecka, och igår kväll gick jag helt enkelt och la mig istället för att göra i ordning detta. Det är i alla fall fredag fortfarande! Så kanske vill någon vara med, 12 timmar senare.

Veckans frågor publiceras tack vare Google genom att jag skrev in ”five random questions”. De fem första frågorna som då dök upp tog jag helt enkelt. Och helt katastrof blev det väl inte?

Deltagare förra veckan: Ida, Helen, Kina, Susie, Madeleine, Paula, BP, Boklysten, Hannele, Monika, Anette, Inger, Ingrid, Klimakteriehäxan.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vilken hushållssyssla tycker du allra minst om?
  2. Vilket kollektivmedel använder du helst inte?
  3. Vad är ett ljud du älskar?
  4. Om du skulle måla en tavla av ett motiv du sett från veckan, vad skulle det vara?
  5. Vad är något du lärt dig den här veckan?

Vilken hushållssyssla tycker du allra minst om?
Jag är inte så förtjust i att dammsuga. Så mycket upp och ner och flytt av möbler och in i varenda vrå. Förut skulle jag ha sagt strykning men kan tycka det är lite avkopplande (obs! jag gör det väldigt sällan), som att diska, bara jag har nått på TV att titta på.

Vilket kollektivmedel använder du helst inte?
Jag tycker bussar mest är trånga och varma så jag tar tunnelbana eller pendel framför det alla dagar.

Vad är ett ljud du älskar?
Ljudet av regn mot fönsterblecket och ljudet av Harry som snusar så sött.

Om du skulle måla en tavla av ett motiv du sett från veckan, vad skulle det vara?
Harry springandes mot mig på förskolan. Skulle smälta varje gång jag såg tavlan.

Vad är något du lärt dig den här veckan?
Att Harry numera är 87cm lång, för bara ett halvår sen var han 78cm. Han växer så det knakar lille mannen.
(Var inte meningen att bli så mycket Harry, men han är ju mitt liv).

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Nu blir fredag snart lördag. I morgon ska vi hälsa på ett par kompisar och kanske också Ikea. Sen är det hockeypremiär så det blir en kväll i soffan och hopp om vinst för Djurgården. Vad har du för planer?

You may also like

9 kommentarer

  1. Jag var med förra veckan också, men jag har problem med att skapa länken, så jag satte den i kommentarsfältet i stället. Få se hur det går i dag, lördag 14.9 – nytt försök :-)
    h. Carita (Debutskys blog)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.