Fem en fredag v. 47: Inflation

En vecka med en väldigt seg hjärna och en hel del gäspningar är förhoppningsvis snart till ända. I onsdags var jag på en aw/avtackning på jobbet men kastade in handduken och låg nedbäddad i sängen redan vid halv tio. Välbehövligt ändå. Hur har din vecka 47 hittills sett ut?

De som länkade förra veckan var: Monika, BP, Hannele, Mrs Calloway, Bokdamen, Madeleine, Klimakteriehäxan, Teskedsgumman, Paula, Kina, Janerik, Susanne, Debutsky, Ninni, corkystyle, Gerd, Karoleen, Hanna, Tant Augusta, Anna, Sara, Helen, Anna, Ejmis, Nilla

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad har det blivit för mycket av hemma?
  2. Vad skulle du gott kunna göra av med?
  3. Vad har tillkommit i ditt hem som inte passar in?
  4. Vad har du lagt mest pengar på i år?
  5. Vad har mest ökat i pris som du vanligtvis köper?

Vad har det blivit för mycket av hemma?
Massa plotter som ligger överallt utan någon riktigt plats. Känns som att hur mycket som än plockas och städas så förökas det.

Vad skulle du gott kunna göra av med?
En hel del kläder som fyller garderoben och någon garderobslåda till bredden.

Vad har tillkommit i ditt hem som inte passar in?
Min man har ju ett stort flygintresse och kom via tradera över att par flygplanstolar samt en serveringsvagn för ett tag sen. De står i vardagsrummet, och helst skulle jag se att de fanns någon annanstans.

Vad har du lagt mest pengar på i år?
Om man bortser från det löpande som måste betalas varje månad, så skulle jag säga energidryck och luncher. Jag måste bli bättre på matlådor till jobbet. Kanske också kläder till barnen.

Vad har mest ökat i pris som du vanligtvis köper?
Bregott, helt klart. Ett paket för 70kr är surt.

Nu blir det snart jobb innan det är dags att ta helg. Ha en riktigt fin dag! :)

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

12 kommentarer

  1. köp inte Bregott, Valios Gårdsgoda med exakt samma innehåll kostar 20 kr mindre, Coops Smör & Raps har samma innehåll som Bregott, men kostar 20 kr mindre, man får byta märk, jämföra

  2. Har också reagerat på smör/Bregott som gått upp rejält i pris de senaste månaderna. Hur man kan skylla denna prishöjning på Ukraina/Kina för står jag inte. Det kanske inte är så dumt i alla fall att ni blir med hus… då kan din man ”smycka gillestugan” med flygplansstolarna och serveringsvagnen. Vilken rolig hobby han har, fast inte nödvändigtvis i vardagsrummet;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.