Fem en fredag v. 47: Svart fredag

Jag lurade några av er förra veckan att det var vecka 47. Tji fick vi av att jag av någon anledning var en vecka före. 47 är denna vecka och ingen annan och 46 gick upp i rök. Så kan det bli ibland. Huvudsaken är ju innehållet, och det blir det mer av igen den här veckan.

På söndag är det förresten redan första advent. Jag är så redo att få börja ta fram alla julsaker så smått i helgen.

De som länkade förra veckan var: Monika, BP, Hannele, Mrs Calloway, Bokdamen, Madeleine, Klimakteriehäxan, Teskedsgumman, Paula, Kina, Janerik, Susanne, Debutsky, Ninni, corkystyle, Gerd, Karoleen, Hanna, Tant Augusta, Lotten, Susie, Violen, Ingrid

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad köpte du senast som du behövde?
  2. Vad köpte du senast som du inte behövde?
  3. Finns det något Black Friday-erbjudande som lockar?
  4. Vad köper du på rea men aldrig annars?
  5. Hur länge skulle du kunna vänta i kö för att köpa något?

Vad köpte du senast som du behövde?
Lunch. Utan den hade jag blivit ordentligt hungrig.

Vad köpte du senast som du inte behövde?
Det var en del strunt (gott) som kom hem från affären sist när Harry följde med då lite av varje stoppades ner av honom i vagnen.

Finns det något Black Friday-erbjudande som lockar?
Inte direkt, jag blir mest stressad av all reklam som kommer i mejlen där jag bara har en begränsad tid att bestämma vad jag ska köpa, om något.

Vad köper du på rea men aldrig annars?
Det jag kan tycka är för dyrt annars eller bara inte vill lägga pengar på. Men inget specifikt vad jag kan komma på.

Hur länge skulle du kunna vänta i kö för att köpa något?
Beror helt klart på vad det skulle vara. Generellt har jag dåligt tålamod och gillar inte köer, men ett par timmar skulle jag kanske hålla ut? Det längsta jag köat var tre timmar för att komma upp i Eiffeltornet, och även om det var en lång väntan hade jag sällskap.Hoppas du får en strålande dag!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

6 kommentarer

  1. Att köa ett par timmar, otänkbart för mig.Men till Eiffeltornet? Ja förmodligen! Jag köade bra länge till Frihetsgudinnan…kom jag just att tänka på…
    Trevlig helg och tack för att du orkar underhålla oss varje fredag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.