Liten blir stor

Hej, här kommer en liten onsdagsuppdatering. En hel del har hänt sen sist. Minns ni när jag skrev att jag börjat träna och bara väntade på att bli sjuk, vilket ju är typiskt när man börjar dra igång igen? Ja såklart, här sitter jag med en förkylning. Trodde igår det kanske var pollen men när jag gick och la mig strax efter kl 20 igår och vaknade under natten med täppt näsa kändes det kört. Efter att ha varit uppe en stund imorse kändes det bättre men jag stannade hemma för att vila och inte smitta någon på jobbet. Jag jobbade däremot lite för att få undan en del.

Men! Nu till massa roligt, i alla fall om du är barnintresserad, annars kan det här bli tråkvarning. Vi var på öppet hus i lördags på en förskola vi spanat in och gärna vill att Harry ska gå på i höst. Det var så mysigt att gå runt i lokalerna och titta på allt. Minns inte alls att det var så mysigt när jag själv gick på dagis för en sisådär 30 år sen. Vi gick därifrån med en bra känsla, och ännu bättre blev det igår när vi fick meddelande om att Harry fått plats! Hurra! Så i slutet av augusti blir liten stor. Även Harry blev och är förkyld efter besöket där, så kanske fick vi i oss massa förskolebaciller… :)

Det bästa av allt den här veckan däremot är att Harry har börjat gå. Jepp! I måndags kom jag hem från jobbet och då började han minsann traska omkring här hemma, vilket han tydligen gjort under dagen. Jag började nästan gråta, tänk vad stor han har blivit. Han går såklart som en smått berusad gubbe men går allt mer och mer, så snart så är nog balansen där helt. Hurra, igen!

Min stora lilla kille.

Jaha, det har varit min vecka hittills. Snart ska jag lägga mig för att orka gå till jobbet imorgon. Håller i en nätverksträff tillsammans med en kollega och vill inte gärna lämna henne i sticket. Berätta, hur har din vecka varit? Jag hoppas på mycket bättre än min!

You may also like

5 kommentarer

  1. Osis med förkylning, men det ska ju böjas i tid, även i vuxen ålder;-) Vad jag menar är att du och din man kommer få massvis med fler förkylningar när Harry väl börjar på dagis. Det är nog bara att vänja sig antar jag;-)

    Himla kul att Harry fick plats i er favo förskola:-) Ännu roligare att han har börjat gå:-)

    1. Haha ja, och Harry har varit förskonad från sjukdomar i ett år så ja det är lika bra att vänja sig nu för sen blir det som sagt mer. :)
      Riktigt roligt, även om det känns lite konstigt att plötsligt ha ett barn som kan gå. Det var ju inte längesen han bara låg på golvet och inte kom någonstans. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.