Påskvecka

Den här veckan blev lite konstig efter det som hände i fredags. När jag gick till jobbet i måndags tittade jag upp längs Mäster Samuelsgatan där trafiken var i princip som vanligt. Jag tyckte däremot det var lite fler lastbilar än vad jag brukar se på morgonen och gick nästan omedvetet längre in mot husfasaden. På jobbet var det lugnt då väldigt många var på påskledigt. Det ökade på känslan av tomhet och att allt inte riktigt var normalt. Vi hade en tyst minut och jag och en kollega gick därefter och tittade på blomsterhavet som blivit på Sergels torg.

Blomsterhavet vid Sergels torg

Och så var det påskvecka. Med snö?! jag var så redo på en ordentlig vår nu även om jag vet att aprilväder alltid är lurigt. I torsdags var det skönt att få gå hem och veta att jag hade några dagars ledighet att göra ingenting på. Igår på självaste påskafton var vi däremot flytthjälp åt M:s syster och kille som skulle tömma en lägenhet som M:s syster har haft. Lite fick man väl ta i om man skulle få lite gott senare vid påskmiddagen. Hoppas ni läsare haft en trevlig påsk!

Efter några veckors planerande slog vi dessutom äntligen till och bokade en weekend till London i juni! Jag, M, M:s syster och hennes kille kommer få ett par dagar att strosa runt. Ska bli så kul att åka någonstans tillsammans! Än så länge har vi musikal och museum inbokat. M:s syster fyller dessutom år då så det blir definitivt en del firande.

Nu en söndag med städning. Storhandling och sväng till källsorteringen är redan avklarad. Skönt att veta att det är ledig dag imorgon också.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.