Regn ute, sol inne

Det regnar för tredje dagen i rad. Det har inte regnat såhär mycket på väldigt länge. Låg kvar i sängen lite längre i morse och tänkte på vanor. Innan jag flyttade hit hängde jag ofta i sängen och tittade på film, läste eller vad jag nu gjorde. Det är nu utbytt mot min plats vid köksbordet där jag kan titta ut samtidigt som jag skriver eller annat och med M oftast hängande i soffan. Sen vi flyttade hit har jag inte hängt på samma sätt i sängen. Lite märkligt det där hur saker ändras.

Igår åkte jag till Ikea med min mamma som skulle köpa en säng. De har fått en minsann märklig dryck – jag vågade inte köpa, men jag ångrar mig lite nu. Det nya aloe vera?

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.