Sommartider, hej hej

Hej semester, jag är glad att du är här. Första veckan och mina funderingar har mest varit vilket sätt som är bäst att koppla av på. Dag nummer två spenderades i solen ett par timmar innan det var dags att tvätta – resväskan skulle packas då tåget norrut gick igår, till släkten utanför Gävle. Här har jag nu varit i lite mer än ett dygn och har haft det riktigt bra – vaknade denna morgon till moln som skingrade sig så att solen sen sken hela dagen. Sen mot kvällskvisten satte vi oss nere vid småbåtshamnen med fika.

Jag hoppas på många fler timmar i solstolen den här veckan med en bra bok, det är det lugnet jag har längtat efter. Har lovat mig själv morgonpromenader, men det är mest ett nöje enligt mig. Grillning, korsord, mjukglass vid kiosken, och kel med katterna står också på listan.

Nu mot kvällen är det några koppar té som gäller ute på verandan. Sommarluften här är något av det bästa jag vet, kommer sova så gott inatt efter all D-vitamin.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.