En creepy hälsning

Vilken Halloween det blev igår! Hur tycker du din blev? Min var en helt vanlig dag egentligen med regn. Den kom igång lite sent bara då Harry hade svårt att somna i tisdags och därför tog en sovmorgon igår. Vi tog sen en tur in till en shoppinggalleria på förmiddagen för att hämta en tomtedräkt till Harry och åkte sen hem igen för att ta en promenad och hämta ett paket. Flängigt, men lugnt. Det duggregnade under promenaden men jag struntade i att ta bussen hem från utlämningsstället för att få en längre promenad och frisk luft. Men det var det som hände på kvällen som gjorde dagen.

Min kompis Lisa i Lidköping skulle lyssna på Creepypoddens Jack Werner på en föreläsning. Som stort fan av Creepypodden var jag inte lite avis och vi skämtade om det under dagen tillsammans med Camilla, en annan kompis. Vad tror ni hon gör sen om inte fixar en videohälsning till oss från honom? Sjukt kul! Det gjorde min dag i alla fall. Passande på självaste Halloween också.

Screenshot från videohälsningen, därav kvalitén.

Hon kommer få en så stor kram i helgen när vi faktiskt ses. <3 Det var inte så längesen hon var här men då sågs vi bara en snabbis, så ska bli kul att få käka middag med henne.

Harry somnade sen i normal tid så jag fick tid att titta på lite av min älskade skräck på Netflix för att runda av dagen. Vilken myskväll, hehe.

Kom det några bus- eller godisbarn till dig igår?

You may also like

23 kommentarer

 1. Så kul att du fick en videohälsning från Jack Werner!😊
  Jag ville också kolla på skräckis, men det fanns ingen att titta på😆 Jag har ju tyvärr inte Netflix😆

 2. Låter som en underbar dag! Det är så roligt med halloween. Jag hoppas att det kommer folk och går bus eller godis i helgen :D Åh jag har aldrig lyssnat på den podden. Har hört om den men aldrig lyssnat. Kanske borde börja. Jag har hört mycket bra om det :) // Petra Elisabeth

 3. Så kul med denna videohälsningar som du fick :) Här firades ingen Halloween alls. Det var bara som en helt vanlig dag.

 4. Här var dagen precis som vanligt och ingen som knackade på. Skönt! Är inte för den här högtiden. Men vad roligt att ni fick ett meddelande på det där viset :)

 5. Vi firade faktiskt inte Halloween överhuvudtaget här, så jag har knappt märkt av att det har varit. Tänker att det kanske blir annorlunda i framtiden när man förhoppningsvis har barn :)

 6. Jag älskar också creepypodden lyssnar på den! Häftigt att få en videohälsning av han förstår att det gjorde din dag😀

 7. För mig var det som en helt vanlig onsdag och jag hade ingen tanke på att det var halloween (tros att sonen hade halloween fest på förskolan) Vad skönt att Harry somnade till slut så du fick möjligheten till att se din film ❤

 8. Jobbade & hade en lugn kväll igår. Ville se skräckis, men hitta ingen jag blev sugen på att se så jag fortsatte med dokumentärserien Making a Muderer (säsong 2) :)

 9. Vad häftigt och kul att ni fick en hälsning! Skulle också vilja gå på hans föreläsning :D Min dag var som vanligt, firade halloween idag istället :)

  (Svarat på din kommentar på min blogg så du vet) :D

 10. Vad kul med videohälsningen! Det var inga bus- eller godisbarn här igår. Några syntes knappt 😳

 11. Så roligt med en videohälsning :D Själv firar jag inte halloween så det var en helt vanlig dag för mig. Blev en lugn kväll framför Netflix och, likt Jeanette, Making a murderer. :) Vi hade inte heller några barn som knackade på, men det är kanske inte så konstigt. Bor ute på landet, det är bara några få hus här och ingen av dom har små barn :)

 12. Här kom det inte några monster och knackade på i onsdags. Men däremot har jag laddat upp för en invasion ikväll. Verkar som att de flesta här omkring siktat in sig på att det är ikväll man ska gå runt och köra bus eller godis. :)

 13. Ja det kom några gäng med spöken och läskiga typer till oss. Jag hade helt glömt att det var igår. Som tur var hade vi en skål med godis hemma. Efter första gänget började vi poppa popcorn och gjorde små påsar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.